Acest anunt nu este activ

Apartament 3 camere - Confort Urban Rahova

57.900 EUR
Valabil din 11.09.2017 17:06:47
Descriere

Confort Urban Rahova continua constructia de locuinte noi in sectorul 5, de aceata data blocul va fi cu un regim de inaltime redus, situat intr-o zona rezidentiala de case, cu acces facil catre mijloacele de transport in comun, beneficiaza de infrastructura completa, racordat la retelele publice de canalizare, gaz si curent.
Va prezentam spre vanzare un apartament de 3 camere cu o suprafata uila de 86 mp, decomandat, comartimentare gandita sa confere suficiente spatii de depozitare, camere spatioase si foarte multa lumina in apartament.
Situat pe centrul blocului, avantajat din punct de vedere al economiei de caldura, apartamentul beneficiaza de : 2 dormitoare 12 si 14 mp utili; camera de zi 18,45 mp; bucatarie separata 8 mp, hol 14 mp, 2 bai si un superb balcon pe toata suprafata apartamentului ce poate oferi un excelent spatiu de relaxare.
In pretul apartamentului sunt incluse : gresie, faianta, parchet, usi interior, usa intrare antiefractie, centrala termica proprie, calorifere otel, obiecte sanitare, prize si intrerupatoare. Se ofera posibilitatea personalizarii apartamentului cu materiale de foarte buna calitate.
Pret 57900 Euro, Tva 5 % inclus, sunt acceptate creditele bancare sau plata integrala. Oferim consiliere pentru intocmirea dosarului bancar.
, numar etaj: 3, numar camere: 3, numar loc de parcare: 0, numar bai: 2, suprafata utila: 86, anul constructiei: 2016
Alte caracteristici:

  • Structura rezistenta: beton

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play