Trimite unui prieten

Trimite

Rahova - 3 camere, Bloc finalizat 2018 - racordat la toate utilitățile

54 900 EUR
Valabil din 10.12.2018 13:10:00
Repostat automat
Specificatii
Suprafata utila 68,0 m2
Numar camere 3
Numar bai 1
Etaj etaj 5
Compartimentare decomandat
Confort 1
Anul constructiei 2018
Incalzire altele
Numar nivele 6
Descriere Imobiliare

PREȚ PROMOȚIONAL* DE LA 58.900 EURO LA 54.900 EURO, VALABIL PÂNĂ LA DATA DE 20.12.2018.

Beneficiază de prețul redus la ultimul apartament cu 3 camere Tip C2, cu bucătărie închisă și compartimentări interioare din cărămidă, în care te poți muta imediat.

Apartamentul este situat în cadrul ansamblului de locuințe Oxy Residence, aflat pe Șos. București - Măgurele nr.47N, Sector 5, București.

Oxy Residence este compus dintr-un ansamblu de locuințe format din 3 blocuri, toate cu lift propriu, având un număr total de 100 de unității locative, respectiv garsoniere duble, apartamente cu 2 și 3 camere.

Primul bloc din cadrul proiectului a fost dată în folosință în luna octombrie 2017, ultima fază a proiectului se va da în folosință în luna aprilie 2019.

Odată cu apartamentul poți achiziționa un garaj aflat în parcarea subterană la subsolul propriului bloc, sau un loc de parcare exterior în fața imobilului unde tu locuiești, de care vei beneficia pe viață la cel mai bun preț.

În cadrul complexului Oxy Residence nu va mai trebui să îți faci griji pentru uneltele de pescuit ale soțului tău, pentru bicicleta si sania copiilor sau pentru borcanele de murături, pentru că poți achiziționa o boxă la subsol în care poți depozita toatea acestea și nu numai.

Pentru construcția ansamblului Oxy Residence nu am facut rabat de la calitate, structura fiind realizata din cadre de beton armat din otel beton Tip BST 500 iar pereții exteriori și compartimentările interioare din cărămidă de tip porotherm, fațada fiind izolată termic cu polistiren expandat de 10 cm grosime și finisată cu tencuiala decorativă precum și cu tencuieli speciale colorate, tamplarie PVC Salamader cu 7 camere si geam termopan low-e, usi de interior și metalice Porta Doors, gresie și faianță Cesarom, tencuieli mecanizate Baumit, zugrăveli lavabile gama Apla Lux, parchet laminat 8 mm, obiecte sanitare Cersanit, toate apartamentele fiind echipate cu centrala proprie Immergas prin condensare.

*Prețul este valabil doar pentru plata cu numerar până la data de cel târziu 20.12.2018.

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Mesaj Fa oferta Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Iasmina

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!