Rahova - Antiaeriana Apartament 3 camere !Tip C2

55.900 EUR
Valabil din 16.05.2018 16:25:00
Descriere

Beneficiaza de oferta noastra promotionala valabila doar luna aceasta!

*Pentru a beneficia de pretul afisat, trebuie sa achiti un avans de minim 80 %.

Mai mult, la plata integrala a pretului apartamentului vei beneficia de bucataria complet mobilata si utilata cu electrocasnice gama Artic.
Pentru o oferta personalizata la creditul de tip prima casa si ipotecar, cu un avans standard de 5-15%, nu ezita sa ne contactezi sau sa ne faci o vizita la biroul de vanzari din incinta ansamblului Oxy Residence, situat la 20 de minute de Piata Unirii in cartierul Bucurestean Rahova, pe Sos. Bucuresti-Magurele nr. 47, sector 5.
Mai mult, daca ne vizitezi, poti vedea toate tipurile de apartamente cu 3 camere disponibile la vanzare, avand posibilitatea sa alegi modelul care ti se potriveste stilului tau si al familiei tale.
Apartamentele noastre au suprafetele generoase, spatii largi si compartimentari inteligente, oferind locatarilor sai chiar si in cazul unei familii numeroase, atat intimitate cat si bucuria de a imparti cu cei dragi momente de pret zi de zi.

Primul bloc din cadrul ansamblului nostru, a fost finalizat si dat in folosinta in luna decembrie 2017, deja fiind peste 20 de familii mutate, astfel poti opta pentru achizitionarea unui apartament la un pret imbatabil, in care te poti muta imediat.

Oxy Residence este compus dintr-un ansamblu de 3 blocuri de locuinte avand un regim de inaltime S+P+5E+M, cu un numar total de 95 de unitatii locative, respectiv garsoniere standard, apartamente studio si apartamente cu 2 si 3 camere.

La construirea imobilului nu am facut rabat de la calitate, structura fiind realizata din cadre de beton armat din otel beton Tip BST 500 iar peretii exteriori si compartimentarile interioare din caramida de tip porotherm, fatada fiind izolata termic cu polistiren expandat de 10 cm grosime si finisata cu tencuiala decorativa precum si cu tencuieli speciale colorate, tamplarie PVC Salamader cu 7 camere si geam termopan low-e, usi de interior si metalice Porta Doors, gresie si faianta Cesarom, tencuieli mecanizate Baumit, zugraveli lavabile gama Apla Lux, parchet laminat 8 mm, obiecte sanitare Cersanit, toate apartamentele fiind echipate cu centrala proprie Immergas prin condensare.

Grabeste-te si contracteaza acum unul din apartamentele noastre disponibile la pretul promotional, pentru ati putea alege etajul preferat, precum si modelele de gresie, faianta, parchet si usi de interior.

Ansamblul rezidential dispune de spati verzi special amenajate, care te face sa simti aerul proaspat in ton cu toate anotimpurile, la parterul imobilului este prevazut cu market, farmacie, coafor, avand statie RATB amplasata in fata blocului.

Mai mult, poti achizitiona pe viata si un loc de parcare disponibil in parcarea subterana.

Pentru mai multe detalii puteti accesa sau ne vizita zilnic intre orele 10:00 – 20:00., numar etaj: 6, numar camere: 3, numar bai: 1, suprafata utila: 65, anul constructiei: 2018

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play