Trimite unui prieten

Trimite

3 camere – decomandat – Titan4Residence-Tip2

83.900 EUR
Valabil din 16.11.2018 13:14:47
Specificatii
Suprafata utila 91,0 m2
Numar camere 3
Incalzire altele
Descriere Imobiliare

Apartament 3 camere decomandat cu o suprafata utila totala de 90,36mp, situat la Parter si etajele 1, 2, 3, 4, intr-un ansamblu rezidential cu un regim de inaltime DS+P+4E, avand ca si termen de finalizare aprilie 2019.

Fiecare garsoniera sau apartament dispune de interfon.Pentru a crea un aer exclusivist locuintei tale, tamplaria va fi de culoare gri la exterior si alb la interior. Cu o arhitectura remarcabila, ansamblul iti ofera o experienta inedita in ceea ce priveste noua ta locuinta si te va cuceri prin anvergura proiectului, dar si prin tipologia apartamentelor.
Comunitate, locatie , amplasare
Ansamblul Titan4Residence se afla intr-o zona noua a sectorului 3 din Bucuresti, in plina ascensiune si dezvoltare, care te va uimi prin imagine si grad ridicat de confort. Locatia cuprinde toate facilitatile necesare unei vieti confortabile fiind la o distanta foarte mica fata de toate magazinele si centrele comerciale aflate in zona : Metro Cash&Carry, Obi, Auchan Hypermarket, Jumbo, Jysk si Decathlon Pallady, restaurante, cafenele, parcuri.
Un avantaj pentru familiile cu copii sunt unitatile de invatamant din apropiere : Gradinita nr. 68, Gradinita nr. 160, Gradinita nr. 196, Scoala gimnaziala nr. 116, Scoala gimnaziala nr. 82, Scoala gimnaziala nr. 149, Colegiul tehnic Costin D. Nenitescu.
Accesul catre centrul orasului este facil si rapid, atat pentru cei care folosesc autoturismul, cat si pentru cei care prefera mijloacele de transport in comun.Ansamblul ofera noilor proprietari accesul usor si rapid la Bdul. Theodor Pallady si Bdul. 1 Decembrie, unde se afla statii de metrou, iar ca alternative exista si celelalte mijloace de transport in comun care fac legatura cu toate zonele de interes ale capitalei : RATB 23; 27; 40; N111
Dotari
• Contorizare: Contor gaz, Apometre, Contor caldura
• Dotari imobil: Acoperis, Curte comuna, Interfon, Lift
Servicii
• Servicii imobil: Nu exista taxa de mentenanta

Pret cash: € 83.900
Pret credit etaj 1,2,3: €91.000
Pret credit etaj 4: € 88.000

, numar camere: 3, suprafata utila: 91

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Mesaj Fa oferta Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!