Acest anunt nu este activ

vanzare apartamant 2 camere Mall Vitan

83.900 EUR
Valabil din 16.10.2016 11:22:31
Descriere

Vanzare Apartament 2 camere Mall Vitan

Apartamentul se remarca prin suprafata extinsa - 70mp suprafata utila, amplasarea excelenta - Metrou Mihai Bravu (100m), Mall Vitan (300m) si calitatea imobilului - complexul Vitan Residence 1.

E situat la etajul 9 (din 10 etaje). Pozitionare spre N, cu o panorama larga pana la Casa Poporului si Intercontinental. Amplasare pe mijlocul blocului, nu pe colt, si nu langa lift sau ghena de gunoi. Anul de constructie al blocului este 2010, complexul a fost complet ocupat inca din primii 2 ani. E un complex foarte bine construit, mai ales pe parte de structura si instalatii, dupa primii 6 ani nu a intervenit absolut nicio problema. Exista centrala termica de scara, ceea ce il face foarte calduros iarna, costuri de 200 de lei/luna cu incalzirea. Doua lifturi pe scara. Paza, monitorizare video. Vecini civilizati - actori cunoscuti, artisti, medici, oameni de afaceri.

Apartamentul se vinde nemobilat/neutilat.

Pret de vanzare 83900, negociabil, se accepta credit ipotecar. O investitie foarte buna, la acelasi pret gasiti apartamente vechi in care mai trebuie investite sume considerabile pentru renovare. Acest apartament nu necesita alte investitii, va puteti muta imediat., Incalzire: Centrala bloc, Etaj: Etaj 9, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 10, numar camere: 2, numar loc de parcare: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 70, anul constructiei: 2010

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play