Acest anunt nu este activ

Vand apartament 2 camere

48.000 EUR
Valabil din 03.10.2016 14:21:59
Descriere

Vand cu predare de credit plus diferenta apartament lux cu 2 camere in Timisoara , zona Lipovei in cladire noua, la standarde inalte din 2012, etajul 5. Cladirea are 5 etaje plus plod. Cladirea dispune de un lift ultima generatie.Cladirea este supravegheata cu camere de filmat atat la intrare cat si in scara blocului . Apartamentul are suprafata de 40 mp, dispune de balcon si bucatarie open space. Incalzirea se face cu ajutorul centralei proprii, cea din urma avand si un termostat wireless mobil .Apartamentul e complet mobilat si utilat din 2013/2014 avand mobila facuta la comanda sau cumparata (Casa Rusu , Impera , Tiger Amira si Ikea).Acesta dispune si de clima high-end Samsung, usa metalica , termopane cu 3 geamuri , jaluzele exterioare cu aluminiu.
Recomand acest apartament unui viitor proprietar doritor de liniste, comfort si siguranta la standarde inalte fara sa necesite grija mentenantei si igrasiei.
Vecinii sunt de asemenea oameni de calitate, cu un inalte grad de discretie. Pret negociabil, numar camere: 2, numar bai: 1, suprafata utila: 40, anul constructiei: 2012

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play