Acest anunt nu este activ

Apartamente noi 2 camere, rate la dezvoltator Fundeni

49.999 EUR
Valabil din 20.09.2016 10:59:01
Descriere

Caisului Residence din zona Fundeni Colentina ofera apartamente noi, complet finisate cu 2 camere! Toate sunt finisate si utilate (baie si bucatarie), centrala termica, contor de gaze si de apa pe fiecare apartament, balconul este inchis si izolat . Contracost va putem furniza si mobila.

Avantaje apartamentelor din Caisului Residence : constructie de calitate, gama larga de finisaje, se afla intr-o zona linistita, preturi accesibile si rate direct la dezvoltator ( (avans minim 20 % din valoarea apartamentului).

Ambele blocuri sunt gata si va asteptam in strada Caisului nr 5 pentru vizionari.

Pret 50000 euro + TVA 5% pentru aparatamentele de 2 camere de la parter, etajul 1 si 2 (suprafeta utila de 58mp).
PENTRU PLATA CASH LOCUL DE PARCARE ESTE GRATUIT !

Ansamblul rezidential Caisului Residence din zona Fundeni este un proiect dezvoltat in perioada 2014/2015 format din 2 blocuri de 3 etaje (d+p+2+3m) oferind in total 86 de apartamente noi (77 de apartamente cu 2 camere si 9 apartamente cu 3 camere). Terenul pe care e amplasat Caisului Residence are o suprafata de 4000 mp, din care 1373 mp construiti.

Ansamblul beneficiaza de toate dotarile zonei : electricitate, canalizare, apa si gaze si se afla intr-o zona linistita departe de agitatia orasului.
Accesul se face din Soseaua Fundeni , prin strada Doinei (vezi harta)
Oferim urmatoarele facilitati: locuri de parcare, paza, supraveghere video, spatiu verde si loc de joaca.
Ansamblul de apartamente noi, Caisului Residence, are avantajul de a se situa intr-o zona nou dezvoltata cu vile si blocuri cu regim mic de inaltime, majoritatea constructii noi, cu strazi asfaltate, beneficiind de toate utilitatile urbane.

locatie: la 800 m de soseaua Fundeni
mijloace de transport: RATB: 182, 253, 254, 282; Tramvai: 21;
centre comerciale: Piata Obor, Piata Delfinului, Carrefour Colentina, Cora Pantelimon, Penny Market XXL, Dragonul Rosu, fiind situat in apropierea Spitalului Fundeni si a parcurilor: Motodrom, Plumbuita, Florilor, Morarilor., numar etaj: 3, numar camere: 2, numar bai: 1, suprafata utila: 58, anul constructiei: 2015

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play