Acest anunt nu este activ

Apartament NOU, 59 mp, Aparatorii Patriei, langa statia de metrou, 58.000 euro

58 EUR
Valabil din 21.09.2016 22:18:04
Descriere

Metropolitan Residence pune in vanzare apartamente de doua camere, in cel mai nou ansamblu rezidential, situat la Aparatorii Patriei, la mai putin de 5 minute de statia de metrou. Va puteti alege etajul locuintei avand de la parter pana la al patrulea nivel.

Viitoarea dumneavoastra locuinta este situata in blocuri din cadre de beton armat si zidarie din caramida Porotherm. Instalatiile electrice sunt din cupru, iar tanmplaria a fost asigurata de Rehau, in timp ce izolatia a fost facuta cu polistiren de 10 cm.

Tot ce trebuie sa mai faceti dupa ce ati semnat contractul vine „partea grea”, pentru ca va trebui sa ne spuneti ce fel de finisaje doriti. Astfel ca, va trebui sa decideti ce fel de faiantpa, gresie, parchet si usi de interior doriti.

Si daca vorbim de echipamentele din casa dumneavoastra, aceasta va fi dotata cu calorifere, centrala termica si obiecte sanitare (cada, lavoar si picior, vas wc si rezervor, baterii pentru cada si lavoar).

Facilitati Metropolitan Residence:
Abonament cablu TV + Internet
Contract Paza Umana

Locatie:
Aparatorii Patriei. Str. Ciocanesti nr. 20-36
Acesta este un proiect nou ce dispune de o pozitionare foarte buna, cu acces rapid la mijloacele de transport, drumuri asfaltate si infrastructura completa, bransare la toate utilitatile, acces pietonal in conditii civilizate, iar in imediata vecinatate se afla mai toate punctele de interes major cum ar fi: institutii de invatamant, spitale, gradinite, centre comerciale si hipermarketuri.

Termen finalizare:
August 2016

Regim de inaltime:
Demisol+Parter+4Etaje

Blocuri:
4 Blocuri
Nr. Apartamente:
198 unitati locative incluzand garsoniere, studiouri, 2 si 3 camere.
158 locuri de parcare subterane si 31 locuri de parcare supraterane.

NOTA:

Compania va va sprijini si asista pe tot parcursul tranzactiei, prin expertul care va va sta la dispozitie personal, mai ales in demersul cu banca pe care ati ales-o pentru creditul imobiliar.


Detalii si programari vizionari:

Cristina Matei – Tel: 0726 943 143
Mail: [email protected]
, Incalzire: Incalzire centralizata, Etaj: Etaj 2, Confort: 1, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 4, numar camere: 2, numar bai: 1, suprafata utila: 59, anul constructiei: 2016

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play