Trimite unui prieten

Trimite

Acest anunt nu mai este activ pe site!

Apartament LUX zona Dorobanti 2 camere cu sistem de management integrat

181 500 EUR
Valabil din 26.10.2018 15:28:54
Specificatii
66
Anul constructiei 2018
Descriere Imobiliare

CGA HOME CONSULTING va ofera la vanzare un apartament de 2 camere confort lux la etajul 2 din 2S+P+ Mz+6E+7E retras, situat in zona Dorobanti.

Imobilul este construit in anul 2018 ,si, desi in centrul capitalei, el este pozitionat intr-o zona linistita. La cateva minute se afla restaurante, magazine, spitale, teatre, gradinite, scoli, statii RATB si metrou, Piata Romana si Piata Victoriei .

Ceea ce este foarte important pentru acest imobil : dotarea cladirii cu un sistem de management integrat ( un sistem ce poate integra semnalizările de la mai multe tipuri de instalaţii cum ar fi : instalaţii electrice, supraveghere video, control acces, iluminat, ventilaţie). Totodată prin intermediul lui, se pot prelua semnalizări şi se pot transmite anumite comenzi de la distanţă.

Cladirea este dotata cu 2 ascensoare pentru 6-8 persoane, dimensiunea cabinelor permitand si accesul persoanelor cu handicap.

Accesul pietonal in cladire se face din strada principala, iar accesul secundar si de evacuare directa din subsol se face din partea posterioara a cladirii. Cladirea respecta toate normele si este facuta din materiale de calitate care sa asigure etanseitatea alcatuirilor si evitarea aparitiei condensului, cat si posibilitatea intretinerii corespunzatoare a cladirii.

De aemenea, important pentru aceasta cladire este faptul ca materialele si elementele structurii de rezistenta sunt incombustibile si nu favorizeaza propagarea focului in caz de incendiu. Imobilul este prevazut si cu 2 scari de evacuare interioare independente: una pentru nivelurile subterane si alta pentru cele supraterane.

Apartamentul de la etajul al 2 lea are o suprafata utila de 66.35 mp si include:
- camera de zi de 21.94 mp
- dormitor de 18 mp
- bucataria de 10.06 mp este deschisa ,dar exista conditii de inchidere a ei,in cazul in care se doreste
- baia de 5.47 mp
- doua holuri de 7.12 mp ,resprectiv 3.79 mp
- balcoanele de 6.42 mp, respectiv 3.94 mp, deservesc cele doua camere, cel de la living fiind cel mare

Fiecarui apartament ii este dedicata o parcare subterana, la un pret de 20 000 Euro + TVA.

Ca si apartamentul de la etajul 2, in aceeasi cladire mai sunt disponibile apartamente la etajele 3, 4 si 5, cu suprafata utila aproximativ identica. La etajele 3 si 4 , sunt disponibile doua apartamente in oglinda cu cel despre care am vorbit mai sus.

CGA HOME CONSULTING va ofera spre vanzare proprietati unde luxul , utilul si valoarea se imbina intr-un mix special.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.Vezi detalii pe www.romimo.ro

Anunturi recomandate

Ati atins limita de mesaje trimise pe zi
Pentru a putea trimite mai multe mesaje accesati abonamentul VIP
×
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!