Acest anunt nu este activ

Apartament ideal cu 2 camere, bloc nou-M. Jiului, spatios-71 mpc, 69500 EUR, usor neg

69.500 EUR
Valabil din 20.10.2016 14:39:00
Descriere

ANUNT DOAR PENTRU PARTICULARI (EXCLUS AGENTII):
Persoana fizica, vand apartament spatios si luminos, compus din doua camere locuibile: sufragerie generoasa de 24 mp, cu doua canapele mari- dintre care un coltar extensibil de 2x3 m, si dormitor de 14 mp cu pat triplu din lemn masiv. Baia este de asemenea mare,6 mp si are cada si unele instalatii noi, bucatarie inchisa (pe balcon) de 9 mp cu multe locuri de depozitare (vizibil in poze) si loc de luat masa inclus, balcon inchis de 9 mp cu acces din ambele camere, compus din doua parti distincte, transformate in spatii generoase de depozitare.

Apartamentul se afla pe spate (nu spre strada), are vedere din ambele camere spre curtea interioara inchisa, plina de copaci, iarba si flori.

Finisajele sunt de bun gust si de calitate, peretii (integral) varuiti in primavara 2016; gresia si instalatiile sanitare sunt partial noi, usile interioare sunt din aluminiu si sticla vitrificata, cu un design deosebi- lucru usor observabil din poze.

Blocul este construit pe structura de beton (stalpi, plansee), inchiderile fiind facute din caramida porotherm, izolata la interior si exterior cu polistiren si este compus din 2 etaje si mansarda are doar 6 apartamente (2 apartamente pe nivel), locuit integral de persoane tinere si civilizate. Accesul se face prin interfon, curtea este mare- nefolosita si libera, cu potential real de utilizare. La parter se afla un cabinet notarial, iar la demisol- coafor si cosmetica. Etajul 1 este primul etaj locuit. Zona este foarte linistita cu acces exceptional spre toate mijloacele de transport (Metrou Jiului la 2 minute, 2 linii de autobuz la scara, tramvai si troleu in intersectia Bucurestii Noi-Jiului-Gloriei). De asemenea, in zone sunt magazine si diverse puncte comerciale. La distanta de 5 minute de mers pe jos se afla Parcul Bazilescu si alte 3 mici parcuri/locuri de joaca pentru copii. Parcul Herastrau se afla la 5 minute (2 km) de mers cu masina.

Apartamentul gazduieste in prezent o familie de tineri cu copii (proprietarii initiali); nu a fost dat niciodata in chirie si este ingrijit si pastrat si in cele mai bune conditii. O mare parte din mobila (majoritatea executa pe comanda) poate ramane in apartament pentru viitorii cumparatori (pret la cerere), deci mutarea se poate realiza in cateva zile de la incheierea contractului.

Pret usor negociabil. Sunati cu incredere si stabiliti o vizionare.

Dan, 0721333083., Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Etaj 1, Confort: Lux, Compartimentare: Semidecomandat, numar etaj: 3, numar camere: 2, numar loc de parcare: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 60, anul constructiei: 2009, Accept schimburi
Alte caracteristici:

  • Structura rezistenta: beton
  • Nr. Bucatarii: 1
  • Nr. Balcoane: 1
  • Alte detalii pret: usor negociabil (500-1000 EUR)
  • Vecinatati: Metrou M4-Jiului, RATB- 24/97/112/331

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play