Acest anunt nu este activ

Apartament 2 camere Doamna Ghica - in bloc nou de 3 etaje

57.500 EUR
Valabil din 13.10.2016 23:41:00
Descriere

Situat in partea de nord-est a orasului, intr-o zona linistita si ferita de aglomeratia marilor bulevarde, STOLNICUL 04 va ofera spre vanzare sase apartamente moderne si cochete intr-un imobil cu 3 niveluri in zona Doamna Ghica.
Zona beneficiaza atat de scoli, gradinite si centre comerciale cat si de spatii verzi, parcuri si lacuri ceea ce aduce un plus de confort si relaxare.
Noi, dezvoltatorii blocului, suntem o echipa formata din arhitecti si ingineri structuristi ce ne preocupam atat de buna concepere si proiectare inca din faza incipienta cat si de respectarea proiectului si a standardelor de executie pana la edificarea completa a imobilului.
Modul in care imobilul a fost conceput si dimensionat, atat ca imagine exterioara cat si ca spatialite interioara, ofera o locuire la un standard ridicat de confort. Materialele folosite la construirea acestuia, atat pentru partea de structura cat si pentru cea de finisaje sunt de calitate ridicata.
Structura de rezistenta a imobilului este realizata in intregime din beton armat dispus sub forma de diafragme, grinzi si placi. Inchiderea exterioara este din caramida eficienta termic, placata cu polistiren de 10 cm grosime ce conduce la eficientizarea izolatiei termice si a scaderii costurilor aferente climatizarii interioare. Compartimentarile interioare sunt din caramida eficienta, tencuita pe ambele fete pentru un confort sporit si o buna izolare fonica.
Functionalitatea apartamentelor este prioritara, compartimentarile sunt optimizate astfel incat sa nu se iroseasca spatiu, inaltimea utila fiind una generoasa, 2.70 m. Conceptul fiecarui apartament a avut in vedere separarea zonei de zi de cea de noapte si integrarea in compartimentare a spatiilor destinate depozitarilor. Ferestrele sunt pana in pardoseala pentru a beneficia de cat mai multa lumina naturala, iar toate camerele apartamentelor au iesire catre o logie/terasa.
Finisajele apartamentelor includ:
- Tamplarii de calitate ridicata - SALAMANDER - StreamLine 76, culoare gri antracit, geam Low E4 + Float 4 (Argon)
- Centrala termica BUDERUS in condensatie de 25KW, ce ofera un randament sporit.
- Instalatii termice cu un plus de comfort si eficienta prin repartizarea si reglarea individuala a agentului termic catre fiecare radiator cu ajutorul unui distribuitor central.
- Sistem de integrat in perete a rezervoarelor cu wc suspendat ce ofera un plus de spatiu si igiena in baii.
- Usile de acces in apartamente PINUM
- Faianta, gresi si parchetul, culorile pentru pereti si tavane, tapetul sau orice alte elemente care tin de amenajare pot fi individualizate pentru fiecare apartament in parte si sunt incluse in pret.
, numar camere: 2, numar bai: 1, suprafata utila: 50, anul constructiei: 2016
Alte caracteristici:

  • Structura rezistenta: beton
  • Nr. Balcoane: 2
  • Nr. Bucatarii: 1

Finisaje:
  • Ferestre cu geam termopan: PVC
  • Usa intrare: Metal

Utilitati:
  • Sistem Incalzire: Centrala proprie

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play