Acest anunt nu este activ

Apartament 2 cam P Ros, mobilat si utilat, centrala termica, aer conditionat, 38500 EUR negociabil!

38.500 EUR
Valabil din 29.09.2016 13:06:01
Descriere

Agentia imobiliara Fix Imobil Iasi va propune spre vanzare un apartament de 2 camere, de tip nedecomandat, situat in zona Podu Ros, la 10 minute de mers pe jos pana la Palas Mall.

Apartamentul propus spre vanzare se afla la etajul 4/4, intr-un imobil prevazut cu pod si izolat termic, are suprafata de 40 mp, dispune de centrala termica, tamplarie din termopan, usa metalica la intrare, gresie+faianta+parchet.

Apartamentul se afla foarte aproape de puncte de interes, cum ar fi Scoala nr 11, Palas Mall, statia mijloacelor de transport in comun fiind la 2 minute distanta.

Apartamentul se preteaza atat pentru inchiriat, fiind vorba de o zona usor accesibila catre toate celelalte zone ale orasului, dar si pentru locuit.

Apartamentul se vinde complet mobilat cu mobilier din PAL, tineresc, un dressing mare pe hol, bucatarie mobilata complet, pat dublu matrimonial pe parte de dormitor. Este dotat de asemenea cu centrala termica proprie si aparat de aer conditionat.

Apartamentul este liber de sarcini, cu termen de habitatie de maxim 2 saptamani de la semnarea contractului de vanzare-cumparare.

Pretul propus spre vanzare este de 38500 EUR, pret usor negociabil la fata locului.

Pentru mai multe detalii referitoare la aceasta oferta sau pentru a stabili o vizionare nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon o745 493 852., Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Etaj 4, Confort: 1, Compartimentare: Nedecomandat, numar etaj: 4, numar camere: 2, numar bai: 1, suprafata utila: 40, anul constructiei: 1978

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play