Apartament nou, 2 camere + loc parcare, zona Bucovina

76.800 EUR
Valabil din 20.06.2018 15:25:00
Descriere

Apartamentul propus spre vanzare este situat intr-un bloc cu doar 12 apartamente intr-o zona extrem de cautata a Timisoarei: zona Bucovina, str. Munteniei.

Apartamentul este situat la etajul II are o suprafata utila de 56.3 mp, balcon de 5 mp. In pretul de vanzare al acestui apartament este inclus si un loc de parcare.
Apartamentul este compus: dintr-un spatiu de zi , o bucatarie inchisa cu loc de luat masa, un dormitor si o baie.
Apartamentul se vinde complet finisat. Este dotat cu instalatie de aer conditionat si centrala termica. Ferestrele sunt cu 2 foi de sticla de tip 4 anotimpuri, tamplarie PVC Salamander, gri pe exterior si alb pe interior.
Structura imobilului este compusa din zidarie portanta de caramida cu samburi si grinzi din beton armat. Peretii exteriori sunt placati cu sistem termoizolant format din polistiren expandat 10 cm si tencuiala decorativa pe plasa de fibra de sticla.

Lucrarile de constructie incep in luna iulie 2018.
Timp necesar pentru finalizare constructie aprox. 12- 14 luni.
Vanzarea se poate face in prima faza in baza unui contract de rezervare cu plata a 2.000 euro in echivalent ron la cursul BNR din ziua emiterii facturilor fiscale., numar etaj: 2, numar camere: 2, numar loc de parcare: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 52, anul constructiei: 2019

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play