Garsoniera complet finisata, 31.500 euro

31.500 EUR
Valabil din 08.11.2017 09:06:29
Descriere

Pe o suprafata de 29.17 mp utili va prezentam o garsoniera semidecomandata, compusa dintr-o camera, o bucatarie si o baie, la parterul unui imobil de tip P+5 etaje nou construit (2016).

Locuinta ofera o gama larga de avantaje, printre care mentionam: tamplaria PVC Rehau 5 camere cu geam termopan 4 anotimpuri si low e, insotite de glafuri interioare si exterioare; usile interioare sunt achizitionate de la Pinum si vin in diferite nuante si modele; gresia, faianta si parchetul sunt import Spania, respectiv Germania; centrale de apartament Ferroli si calorifere de otel; obiecte sanitare moderne Cersanit Romstal; usa intrare antiefractie cu multiple sisteme de siguranta, iar fiecare apartament va dispune de pregatire pentru o unitate de aer conditionat.

Va oferim posibilitatea personalizarii apartamentului dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul si usile interioare, daca rezervarea imobilului se face din timp.

Amplasament ideal – la doar 5 minute departare de Piata Sudului, cu acces la Bulevardele Metalurgiei si Alexandru Obregia.

Mijloace de transport in comun: Metrou Aparatorii Patriei, RATB: 125, 312, 202, 312, 73, 74.

Pretul include TVA de 5%.

Acceptam plata cu orice tip de credit bancar, iar pentru plata integrala in avans se ofera discount 5%!, suprafata utila: 30

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Anunturi de la acest utilizator

Arata mai multe

Anunturi recomandate

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play