Acest anunt nu este activ

Apartament nou, 1 camera, zona Tudor Vladimirescu

44.100 EUR
Valabil din 11.10.2016 14:28:13
Descriere

Apartament nou de vanzare, cu o camera, situat in zona Tudor Vladimirescu, avand o suprafata totala de 42 mp, aproape de mijloace de transport, centre comerciale, scoli, gradinite si principalele puncte de interes ale orasului.

BLOC SIGUR
Constructia este cu structura pe cadre din beton armat, peretii interiori si exteriori din zidarie ytong, termosistem cu vata bazaltica de 100 mm la exterior ceea ce ofera un plus de confort si siguranta.
DESIGN MODERN
Fiecare bloc beneficiaza de acces securizat, video interfon, spatii verzi, parcari supraterane, lift silentios, contorizari separate situate pe casa scarii care va fi placata cu granit, balustrade din inox si sticla securizata.

Complexul este format din doua blocuri de apartamente ce ofera 196 de locuinte cu una si doua camere, in acelasi timp se pot livra catre potentialii clienti si apartamente cu 3 si 4 camere cu suprafete utile cuprinse intre 65 si 126 mp.
Cele 2 cladiri ale proiectului, au cate 12 etaje si cuprind fiecare cate 98 de apartamente cu una si doua camere, primul bloc urmand a fi livrat in toamna anului 2016. Iar a doua cladire va fi finalizata in 2017. Pentru confortul viitorilor locatari fiecare bloc dispune de doua lifturi de ultima generatie cu o capacitate de 12, respectiv 6 persoane.

Apartamentele din primul bloc vor fi predate la cheie catre beneficiar in luna decembrie 2016 si vor fi dotate cu :
-Centrala Termica de apartament,
-Tamplarie cu profil PVC cu 6 camere de izolare si 3 foi de sticla pentru un confort ridicat si cheltuieli minime de intretinere,
-Usi interioare MDF din clasa Premium,
-Gresie, faianta si parchet de calitate superioara, fiecare client avand posibilitatea sa isi aleaga din gama propusa finisajele dorite,
-Baia echipata complet cu obicte sanitare de la producatori consacrati pe plan mondial,
-Usa metalica de acces in apartament, clasa A de siguranta.

Pretul este incepand cu 1000 euro/mp + TVA 5% ce se achita la plata cash in avans si 1150 euro/mp prin intermediul unui credit prima casa sau ipotecar.

COMISIONUL ESTE 0% PENTRU CUMPARATOR., suprafata utila: 42

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play