Acest anunt nu este activ

Apartament 1 camera tatarasi 30000

30.000 EUR
Valabil din 26.11.2016 09:06:00
Descriere

Va supunem atentiei un nou complex rezidential de apartamente noi.Din punct de vedere conceptual, acest ansamblu residential se adreseaza celor ce doresc un stil de viata modern si confortabil beneficiind de foarte multe avantaje.
Acest complex residential este compus dintr un bloc avand regim de inaltime D+P+4E si totalizand 23 apartamente cu 1,2 camere.Constructia are structura de beton armat si compartimentat interior din caramida asigurand o izolatie termica si fonica foarte buna.
Ansamblul dispune de un spatiu de joaca pentru copii ,15 locuri de parcare iar zona unde este amplasat este foarte aproape de mijloacele de transport in comun,farmacii,spitale,supermarket,piata,gradinita,scoli,licee.
Finisaje-var lavabil,var decorativ texturat,tapet
-gresie,faianta import Spania
-parchet natural lemn triplustratificat stejar albit
Usa metalica la intrare si usi pline cu miez celular cu fete furnir natural nuc
Obiecte sanitare import Germania
Centrala termica proprie,tamplarie din aluminiu cu geam tripan.
Calitatea superioara a finisajelor ne asigura o economie de bani prin durata de viata extinsa a acestora. - Pretul de achizitie este, de asemenea, un factor foarte important care va ajuta in economia de bani, achizitionand o proprietate in acest ansamblu . "
Ansamblul va fi finalizat in luna martie 2017, Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Etaj 1, Confort: 1, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 4, numar camere: 1, numar loc de parcare: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 30, anul constructiei: 2016
Alte caracteristici:

  • Structura rezistenta: caramida
  • Nr. Bucatarii: 1
  • Nr. Balcoane: 1
  • Destinatie: Rezidential

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Anunturi de la acest utilizator

Arata mai multe

Apple Google Store iTunes Google Play