Acest anunt nu este activ

Apartament cu 1 camera, de vanzare, zona Theodor Pallady, metrou 1 Decembrie

21.900 EUR
Valabil din 22.01.2018 14:22:00
Descriere

Proiectul imobiliar START APART dispune de 71 unitati locative finisate, intr-un imobil renovat.

Imobilul este amplasat intr-o zona rezidentiala foarte cunoscuta a Sectorului 3, pe Strada Mizil Nr 8, cu acces imediat din Bulevardul Theodor Pallady (distanta 200 m), de unde se poate ajunge cu mare usurinta catre toate zonele din Bucuresti ca urmare a proximitatii imobilului fata de statia de metrou 1 Decembrie 1918 (300 m), fata de statia de autobus si trolebus 1 Decembrie 1918 (distanta 450 m).

Apartamentele cu 1 si 2 camere sunt util compartimentate, foarte functionale si confortabile. Ele dispun de finisaje de bun gust si calitate superioara (calorifere otel, obiecte sanitare, gresie, faianta, parchet laminat, usa metalica, usi interioare).

Apartamentele sunt racordate la toate utilitatile (apa, canal, curent, incalzire centralizata publica, internet, tv cablu) iar clientii se pot muta imediat.

Baile sunt finisate si cu obiectele sanitare incluse.

Pretul apartamentelor este de:
20 900 euro – apartamentele de la etajul 4
22 900 euro – apartamentele de la etajele intermediare
21 900 euro – apartamentele de la parter

In imediata vecinatate al imobilului se afla mai multe obiective de interes public printre care centrul commercial Lidl, magazinul Mega Image, Scoala Gimnaziala Nr 20, Gradinita Nr 211, Colegiul Tehnic Costin Nenitescu, precum si Piata Trapezului (distanta 400 m).

Modul de achizitie al apartamentelor din cadrul proiectului START APART este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi oricui posibilitatea sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului, fie cu ajutorul creditelor bancare, fie cu resurse proprii.

* Pozele reprezinta sugestii de amenajare

Pentru detalii si vizionare va rugam sa ne contactati telefonic., numar etaj: 4, numar camere: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 22, anul constructiei: 1985
Finisaje:

  • Stare interior: Renovat

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play