Acest anunt nu este activ

Timpuri Noi, Vacaresti, 74mp

1.000 EUR
Valabil din 10.04.2017 10:03:18
Descriere

Daca sunteti in cautarea unui spatiu comercial pentru afacerea dumneavostra, acum aveti sansa de a inchiria un spatiu de 74 mp, in zona Timpuri Noi, Calea Vacaresti.
Este situat la parterul unui bloc construit in anul 1980, blocul fiind proiectat cu spatii comerciale pe tot nivelul parterului.
Acest spatiu are acces atat la bulevardul foarte circulat , Calea Vacaresti, cat si la o zona aglomerata de blocuri. Se afla in imediata apropiere a unei piete si a unor puncte de atractie pentru eventualii clienti.
Bulevardul principal si stradutele imediat adiacente ofera multiple posibilitati de parcare.
Spatiul este in mare parte compartimentat open-space, exceptie facand doar culoarul de aprovizionare si grupul sanitar. Aprovizionarea se face prin intrarea din spate, locatia fiind prevazuta cu doua intrari. Vitrina si celelalte geamuri sunt din termopan.
Spatiul comercial beneficiaza de multa lumina naturala, in timpul zilei, datorita vitrinelor inalte si largi. Pe langa lumina naturala, spatiul dispune de un sistem de iluminare foarte bine impartit pe toata suprafata tavanului.
Veti beneficia de o climatizare realizata cu ajutorul a 4 aparate de aer conditionat, pardoseala este acoperita cu o gresie durabila, iar peretii sunt curati, zugraviti relativ recent.
Spatiul este pretabil pentru orice activitate comerciala (de exemplu: farmacie/plafar, magazin piese auto/jucarii/materiale de constructii, sala de jocuri etc.), in special celor care se adreseaza unui public cu un statut social peste medie, zona fiind una centrala si de interes.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa stabiliti o vizionare!
, numar etaj: 1, numar camere: 1, suprafata utila: 74, anul constructiei: 1980

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play