Acest anunt nu este activ

Spatiu stradal de inchiriar 1000 mp-zona tesatura iasi, Calea Chisinaului nr 23A.

6 EUR
Valabil din 23.09.2016 18:02:24
Descriere

DESCRIERE LOCATIE / VECINATATI
Proprietatea este desfasurata pe o suprafara 3000 mp de tern. suprafata de inchiriat , parter 1000 mp open space in Zona Tesatura ,zona cu sp comerciale ,de depozitare si productie dar si cu blocuri de locuinte la 200m de imobil.Acces TIR din drum national. Imobilul este amplasat la 100 m de intersectia strazilor Tutora,Primaverii si Calea Chisinaului. In imediata apropiere se afla magazinele de bricolaj LEROY MERLIN, PRAKTIKER si in lunile urmatoare se va construi un centrul comercial de mari dimensiuni care va cuprinde o benzinarie rompetrol , un hipermarket si un magazin de bricolaj DEDEMAN.
DESCRIERE PROPRIETATE
cladire cu fundatie din beton armat, stalpi si grinzi din beton armat ,acoperis din elemente prefabricate din beton armat,compartimentari cu zidarie din caramida, fatada placata cu alucobond. suprafata vitrata : lungime 15ml, inaltime 2,90 ml ,cu usa glisanta automata cu senzor ,GEZE de 2,2 ml. pardoseli din gresie si mozaic cu posibilitae de acoperire cu pardoseala industiala din beton cu start de protectie elicopterizat quartz, similara cu pardoselile din hipermarke-turi. tamplarie pvc cu geam termopan.sistem iluminat interioare, fatada si gradina cu led. instalatie electrica la 220/380 V . transformtor electric ( trafo ) propriu de mare putere .sistem detectie incendiu conectat prin centrala. bazin pt rezrva de apa + hidranti. incalzire -centrala termica pe gaz. climatizare: chiller de 100kw, instalatie climatizare ventilo convectori pentru aer cald / rece .
posibilitate extindere parcare pe in 500 mp.
Accea auto TIR in proprietate.
Ulterior permite construierea unor nivele superioere.
Inaltime spatiu 5ml.
, Incalzire: Gaz, Stadiul constructiei: Finalizat, numar etaj: 1, numar camere: 1, numar loc de parcare: 20, suprafata utila: 1000, suprafata totala: 3000, suprafata construita: 1000, anul constructiei: 1989
Utilitati:

  • Utilitati Generale: Apa, Clima, Curent, Caldura, Gaz, Canalizare

Alte caracteristici:
  • Parter: exista

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play