Afacere la cheie de vanzare - Catering Delivery Cluj-Napoca

45.000 EUR
Valabil din 11.07.2018 16:10:00
Descriere

Afacere la cheie tip Catering - Delivery pe Calea Dorobantilor cu suprafata de 200 mp.

MERITA VAZUT!

Configuratie spatiu: bucatarie spatioasa + depozit materie prima + depozit ambalaje + zona receptie comenzi / impachetare – 160mp; vestiar negru + baie cu grupuri sanitare, dusuri + vestiar alb + birou - 40mp. Spatiul beneficiaza si de loc de parcare.

Ambele depozite, zona de receptie / impachetare, vestiarul negru si biroul, toate 5 dispun de acces din exterior cat si din interior. Spatiul respecta in totalitate reglementarile in vigoare.
Toate autorizatiile la zi – PSI, DSV (atat pentru delivery cat si pentru activitati de tip catering), etc.

Se preda UTILAT-MOBILAT COMPLET.

Aparatura de bucatarie: Cuptor pizza Italforno, Grill profesional cu 2 zone si prese, aragaze profesionale cu 6 ochiuri si cuptoare pe gaz, hota profesionala de 3m lungime cu motor exterior, malaxor, bain-marie, frigidere profesionale, lada frigorifica, masa de lucru spatioasa cu blat granit pentru pizza, mese de lucru din inox, vitrina rece, vitrine calde, masini pentru termosudare, crepiere, toaster, robot de bucatarie, spalatoare inox, toate ustensilele necesare, etc.

Alte aparaturi: sistem de supraveghere video HD cu server propriu si 8 camere (accesibil prin internet din afara locatiei pe calculator sau pe telefonul mobil), sistem de control acces (carduri sau parola), server cu sistem pontare angajati automata + soft complet de gestiune si vanzare cu calculator POS independent, imprimanta multifunctionala, birou dotat complet, centrala proprie.

Pentru livrare: 2 masini HYUNDAI I10 model 2016 sub 30000 km, tracking GPS pentru masini, se ofera tot sistemul logistic.

Brandul nu este inclus in pret. Daca se doreste se poate negocia si predarea brandului (identitate vizuala) + pagina Facebook cu peste 3000 like-uri + listare Hip menu – contract de comision foarte avantajos! + listare Foodpanda + se ofera baza de date clienti – peste 6000 de contacte.

Pret vanzare ( cu preluare chirie 1000 EURO / LUNA ) :
45.000 EURO - fara masini
55.000 EURO - cu 2 masini HYUNDAI I10 model 2016
(toate cele mentionate mai sus sunt incluse in pret), suprafata utila: 200, suprafata totala: 200

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play