Acest anunt nu este activ

Inchiriere apartament in vila, 4 camere, ideal birouri – Dorobanti Capitale id62878

650 EUR
Valabil din 29.09.2016 16:22:35
Descriere

Inchiriere apartament in vila, 4 camere, ideal birouri – Dorobanti Capitale

Un apartament elegant si spatios, situat la demisolul inalt si luminos al unei vile reabilitate din selectul cartier Dorobanti Capitalei – optiunea perfecta pentru birouri de consultanta, saloane de infrumusetare sau clinici estetice.

Apartamentul este decomandat si este format din 4 camere, bucatarie mobilata si un grup sanitar,la o suprafata de 90 mp. Proprietatea se afla la demisolul inalt al unei vile cu structura P+1+M, insotita de o curte generoasa si renovata.

Va veti bucura de finisaje de buna calitate, lumina naturala suficienta si de amplasare de exceptie in cel mai select cartier al orasului.

Veti avea acces la curtea vilei, in fata imobilului existand si loc de parcare. Apartamentul este echipat cu centrala termica si aer conditionat.

Puteti inchiria spatiul pentru suma de 650 euro., Incalzire: Centrala proprie, Stadiul constructiei: Finalizat, numar etaj: 3, numar camere: 4, numar loc de parcare: 1, suprafata utila: 90, suprafata totala: 100, suprafata construita: 90, anul constructiei: 1950
Alte caracteristici:

  • An finalizare constructie: 1950
  • Demisol: exista
  • Parter: exista
  • Mansarda: exista

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play