Acest anunt nu este activ

Inchiriere vila Pipera, 6 camere, 650 mp id2331

3.499 EUR
Valabil din 24.11.2016 15:56:31
Descriere

Inchiriere vila Pipera, 6 camere, 650 mp

Va prezentam in continuare o casa superba de 6 camere, situata la cativa pasi de Scoala Americana, in linistita zona rezidentiala Pipera.

Locuinta are urmatoarele date de baza:

Suprafata utila desfasurata de 650 mp, curte de 1600 de mp
Regim de inaltime P+1+M
Complet mobilata si utilata
Bucatarie deschisa
4 bai
La parter se afla livingul extrem de spatios si de luminos, pus in valoare prin finisajele pretioase si vitrajele ample. Bucataria deschisa este complet mobilata si utilata cu aparatura electrocasnica de varf. orice problema legata de depozitare este rezolvata de camara spatioasa, unde se pot depozita vasele pentru gatit si alimentele. Tot la parter se mai afla un birou, o baie cu cabina de dus si o incapere de depozitare.

Etajul este destinat odihnei. Aici veti gasi trei dormitoare, cel matrimonial fiind insotit de baie proprie cu dus. La acest nivel se mai afla o baie eleganta cu jacuzzi. La mansarda este amenajat un amplu spatiu deschis, completat de un bar. Si aici se mai gaseste o baie, impreuna cu doua incaperi de depozitare. Spatii de depozitare se afla si la subsol.

Alte facilitati si utilitati

Finisaje superioare (marmura, granit, parchet, zugraveala speciala, efecte speciale de lumini)
Curte superba cu pomi fructiferi, flori, gradina de legume de 100 mp, leagan din lemn masiv, foisor, gratar din caramida, masa, fantana arteziana, iluminare
2 garaje cu usi actionate electric
Porti actionate electric
TV LCD cu sistem HI-FI
Centrala termica proprie
Posibilitate de amenajare a unei crame la subsol
Amplasare

Vila este excelent amplasata la cativa pasi de Scoala Americana si de Padurea Tunari, in zona Pipera. Veti locui intr-un ambient placut si linistit, alaturi de vecini civilizati. De aici se ajunge foarte usor in oras.

Pret

Vila poate fi inchiriata pentru 3499 de euro pe luna., Incalzire: Centrala proprie, Stadiul constructiei: Finalizat, numar etaj: 2, numar camere: 6, numar loc de parcare: 1, numar bai: 4, suprafata utila: 650, suprafata totala: 1850, suprafata construita: 650, anul constructiei: 2005

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play