Acest anunt nu este activ

Inchiriere vila 6 camere, zona linistita, Damaroaia

1.299 EUR
Valabil din 25.11.2016 12:26:22
Descriere

Inchiriere vila 6 camere, zona linistita, Damaroaia

Top Residence va prezinta o proprietate cocheta, cu o arhitectura mediteraneeana si curte 80 mp, situata intr-una dintre cele mai linistite si mai frumoase zone din nordul Capitalei!

Datele de baza ale proprietatii

Suprafata construita de 400 mp / 300 mp utili
Curte libera de 80 mp
Structura P+1+M
Formata din living, 3 dormitoare, birou, 4 bai si terase, la care se adauga o bucatarie ultramoderna
Mobilata si utilata complet, cu finisaje de buna calitate
Garaj
Vila se bucura de o atmosfera extrem de luminoasa si de primitoare, gratie in primul rand finisajelor: parchet elegant, gresie si faianta ceramica de calitate, terase generoase – cu zona de luat masa in aer liber, curte pavata, bai superbe. Veti avea parte de tot confortul pe care vi-l puteti dori, intr-o atmosfera ideala pentru familia dumneavoastra.

Amplasare

Vila se afla in zona Damaroaia., foarte aproape de metrou Bazilescu, intr-o zona rezidentiala extrem de linistita. Accesul catre oras este facil, la fel si apropierea de toate facilitatile cheie.

Pret

Putet inchiria aceasta proprietate pentru suma de 1300 euro lunar., Incalzire: Centrala proprie, Stadiul constructiei: Finalizat, numar etaj: 2, numar camere: 6, numar loc de parcare: 1, numar bai: 4, suprafata utila: 300, suprafata totala: 200, suprafata construita: 400, anul constructiei: 2008

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play