Acest anunt nu este activ

Garsoniera LUX Regim Hotelier Targu-Jiu

250 EUR
Valabil din 20.09.2016 14:48:11
Descriere


Daca vizitati orasul Targu Jiu in scop turistic, sunteti in calatorie de afaceri in judetul Gorj, doriti intimitate sau aveti rude care vin din tara sau din strainatate si doriti sa va simtiti sau sa se simta ca acasa, confortabil, sigur, relaxat, dar in acelasi timp nu doriti sa cheltuiti multi bani, solutia pe care noi v-o oferim este cazare si inchiriere apartamente cu o camera in regim hotelier, pe termen scurt sau lung.

Apartamentele cu o camera oferite spre cazare si inchiriere in regim hotelier sunt situate in puncte cheie ale orasului - zona centrala ( Str. Grivitei, in imediata apropiere a ansamblului Constantin Brancusi, Tribunalului s.a. ) si zona comerciala ( Str. Dacia, in imediata apropiere a Shopping City Tg Jiu Mall, Kauflandului s.a. ) cu acces rapid spre centre de afaceri, restaurante, cluburi, taxi, banci, case de schimb valutar, bancomate, mall.

Apartamentele in regim hotelier sunt o alternativa excelenta pentru hoteluri si pensiuni, fiind amenajate pentru a oferi turistilor tot confortul locuintei de acasa. Mult mai spatioase si confortabile, complet echipate( LCD, cablu TV , baie moderna proprie, masina de spalat, bucatarie proprie utilata, frigider, aragaz, fier de calcat, uscator de par ) si parcare gratuita, va ofera un raport calitate-pret foarte atractiv.

Capacitate integrala/garsoniera - 100lei/noapte in timpul saptamanii si 120 lei/noapte in weekend; 3-4 h/50 lei.

Oferim seriozitate si discretie maxima !

Turistii care vor sa faca rezervari pentru perioade mai lungi beneficiaza de reduceri importante
Se ofera discount pentru mai multe nopti de cazare!, Confort: Lux, numar camere: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 28

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play