Acest anunt nu este activ

Garsoniera LUX Regim Hotelier Targu-Jiu

250 EUR
Valabil din 20.09.2016 14:38:44
Descriere

Daca vizitati orasul Targu Jiu in scop turistic, sunteti in calatorie de afaceri in judetul Gorj, doriti intimitate sau aveti rude care vin din tara sau din strainatate si doriti sa va simtiti sau sa se simta ca acasa, confortabil, sigur, relaxat, dar in acelasi timp nu doriti sa cheltuiti multi bani, solutia pe care noi v-o oferim este cazare si inchiriere apartamente cu o camera in regim hotelier, pe termen scurt sau lung.

Apartamentele cu o camera oferite spre cazare si inchiriere in regim hotelier sunt situate in puncte cheie ale orasului - zona centrala ( Str. Grivitei, in imediata apropiere a ansamblului Constantin Brancusi, Tribunalului s.a. ) si zona comerciala ( Str. Dacia, in imediata apropiere a Shopping City Tg Jiu Mall, Kauflandului s.a. ) cu acces rapid spre centre de afaceri, restaurante, cluburi, taxi, banci, case de schimb valutar, bancomate, mall.

Cazare in centrul orasului Targu Jiu la preturi mult mai accesibile decat la pensiuni, hoteluri s.a. , avand in vedere raportul calitate-pret!
Garsoniera in regim hotelier este modernizata recent, confort sporit-lux, mobilata complet si dotata modern.
Garsoniera este in suprafata de 34mp, dotata cu centrala termica, fier de calcat, uscator de par, baie proprie, bucatarie complet utilata, tv cu ecran plat si cablu tv digital.
Este situata in vecinatatea principalelor puncte de atractie ale orasului Targu Jiu.. In imediata apropiere a locatiei se afla tribunalul, spitalul judetean, zona pietonala, stadionul municipal, primaria, politia
Judeteana, parcul central, celebrul complex al lui Constantin Brancusi( Poarta Sarutului- Masa Tacerii- Coloana Infinitului) .

Preturi: 100 lei/Noapte in cursul saptamanii si 120 lei/Noapte in weekend .

Se ofera discount pentru mai multe nopti de cazare!, Confort: Lux, numar camere: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 34

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play