Acest anunt nu este activ

Vatra Luminoasa, 3 cam, mobilat nou, loc de parcare inclus

550 EUR
Valabil din 23.09.2016 15:06:06
Descriere

Apartament cu 3 camere, 2 bai si oficiu, semi-decomandat, etaj 5/10, disponibil imediat, situat in zona Vatra Luminoasa.

Amplasat intr-o zona cu acces facil, 2-4 min de mers pe jos, la toate mijloacele de transport: metrou, tramvai, troleibuz, autobuz si la o distanta de 5-10 min de mers pe jos de parc, piata, scoli si gradinite.

Apartamentul se inchiriaza complet mobilat, mobila noua, saltele/covoare noi, paturile sunt matrimoniale, canapeaua extensibila iar spatiile de depozitare sunt inteligent amplasate pentru a nu incarca zonele de relaxare. Apartamentul este complet utilat: combina frigorifica, aragaz, cuptor cu microunde, hota, TV, aspirator, masina de spalat rufe. Imbunatatirile aduse sunt de inalta calitate: termopane VEKA, obiecte sanitare GALA si GROHE, gresie si faianta/mozaic Italia, izolare termica interioara suplimentara fata de reabilitarea termica a blocului.
Apartamentul se inchiriaza cu loc de parcare inclus, aflat la intrarea in bloc.
, Etaj: Etaj 5, Compartimentare: Semidecomandat, numar etaj: 10, numar camere: 3, numar loc de parcare: 1, numar bai: 2, suprafata utila: 70

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play