Trimite unui prieten

Trimite

Închiriere apartament 3 camere

1.800 RON
Valabil din 22.10.2018 14:40:20
Specificatii
Suprafata utila 84,0 m2
Numar camere 3
Numar bai 2
Etaj etaj 2
Compartimentare decomandat
Confort 1
Anul constructiei 2014
Incalzire centrala proprie
Locuri parcare 1
Structura de rezistenta Selecteaza
Numar bucatarii 1
Numar balcoane 3
Descriere Imobiliare

Se oferă spre închiriere apartament 3 camere situat în vecinătatea stației de metrou Dimitrie Leonida (650m/8min. – Google Maps), în bloc nou (edificare nov. 2014 – complex residential Apollo Residence).

Apartamentul este la etajul 2/4, în bloc cu lift, în suprafață totală de 84mp. (suprafață utilă), respectiv 96mp. (suprafața totală incluzând 3 balcoane). Aferent, se pune la dispoziție și 1 loc de parcare (perpendicular pe una dintre laturile blocului) asociat apartamentului la ridicarea imobilului și care este destinat utilizării exclusive de către proprietarii apartamentului.

Blocul este ridicat folosindu-se cărămidă Porotherm de 24cm. (ziduri interioare) și cărămidă Porotherm 32cm. (ziduri exterioare) la care se adaugă izolație termică de 10cm. Imobilul beneficiază de o izolație termică excelentă ceea ce duce la o eficiență termică sporită și facturi scăzute la consumul de gaz (proprietarul punând la dispoziția locatarilor istoricul facturilor la încălzire pe timp de iarnă de unde reiese o sumă maximă de 150lei/lună). La acestea se adaugă tâmplărie exterioară din PVC 6 camere cu geam termopan de 24mm și microcentrală de apartament cu thermostat wireless de 28kW.

Apartamentul se predă cu finisaje de foarte bună calitate, uși moderne de lemn, parchet de 12mm. diferit în fiecare cameră având strat de polistiren extrudat de 5mm. pt. izolație fonica suplimentară, 2 băi complet echipate și funcționale, mobilă de bun-gust și spații generoase de depozitare.

Accesul în clădire se face prin videofon, iar strada din față imobilului pe unde se face accesul către acesta din str. Amurgului este strada privată a complexului rezidențial cu bariere cu acces prin telecomandă și/sau apel automat de pe tel. la număr GSM alocat fiecărei bariere.

Apartamentul este disponibil spre închiriere începând cu 15.10.2018 contra sumei de 1.800 lei (echivalentul a cca. 385 Euro) și se dorește un contract pe perioadă îndelungată.

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Mesaj Fa oferta Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!