Acest anunt nu este activ

Inchiriere apartament 3 camere Baneasa, complex rezidential id23142

999 EUR
Valabil din 25.11.2016 12:26:34
Descriere

Inchiriere apartament 3 camere Baneasa, complex rezidential

Lux, eleganta, spatiu generos si confort: acestea sunt cuvintele cheie care definesc o proprietate unica in piata, situata in nordul Capitalei, la cativa pasi de Ambasada SUA.

Datele de baza ale apartamentului

Proprietatea are suprafata utila de 148 mp si se afla la etajul I al unei cladiri de 4 etaje ce dateaza din anul 2008. Este decomandat si include 3 camere, 3 grupuri sanitare, bucatarie deschisa, 2 balcoane. Apartamentul se preda complet mobilat si este insotit de un loc de parcare subteran.

Ambient

Va veti bucura din plin de calitatea ireprosabila a finisajelor (parchet din lemn masiv de esenta nobila, electrocasnice noi, bucatarie eleganta furniruita cu lemn natural, faianta si gresie de calitate excelenta). Din holul de intrare se poate trece spre toate elementele apartamentului. Livingul se separa de zona de intrare printr-un perete fals.

In living veti remarca vitrajele generoase, dar si functionalitatea spatiului cu dubla utilizare: camera de relaxare si dining. Bucataria semideschisa spre living si hol se prezinta in stare impecabila. Din living puteti iesi pe un balcon cu vedere panoramica.

Dormitorul matrimonial, de 17 mp, dispune de dressing propriu si de baie dubla. Dormitorul mai mic, de 13 mp, are la randul sau baie proprie. Dormitorul matrimonial mai are acces spre un balcon privat.

Amplasare

Situat la cativa pasi de Ambasada SUA si de Gradina Zoologica, complexul rezidnetial se remarca prin spatiile verzi ample, dispunerea aerisita a cladirilor, sercuritatea sporita si vecini de inalta tinuta.

Pret

Puteti inchiria acest apartament pentru pretul de 999 euro + TVA/ luna, pret care include locul de parcare subteran., numar etaj: 4, numar camere: 3, numar loc de parcare: 1, numar bai: 2, suprafata utila: 148, anul constructiei: 2008

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play