Acest anunt nu este activ

INCHIRIEZ Apartament 2 camere, Sos Oltenitei intrer Pta Sudului si Ctin Brancoveanu

299 EUR
Valabil din 07.10.2016 01:27:20
Descriere

Apartamentul se situeaza la etajul 3 din 8, este ferit de zgomotul strazii, acesta aflandu-se la cea de a 2a scara a blocului.
Este nou utilat atat cu mobila cat si cu accesorizare electrocasnica.
De asemenea gresie, faianta, termopane, accesorii electirce si luminoase proaspat aplicate. Baia si bucataria refacute in totalitate, toate obiectele sanitare respectiv mobilierul fiind noi.
Ideal pentru un cuplu de tineri, apartamentul este amplasat intre doua statii de metrou, respectiv P-ta Sudului (la 300 m distanta) si C-tin Brancoveanu (la 300 m distanta).
De asemenea, blocul in care se afla imobilul este bine securizat si are, prin componenta apartamentelor, familii de oameni linistiti.
In zona, pe o raza de cateva sute de metri gasiti tot ce aveti nevoie, de la supermarketuri la gradinite, de la Mall la Oraselul Copiilor, de la Clubul World Class pana la Clinica Regina Maria sau MedLife.
Tineti cont si de faptul ca sunt proprietar si nicidecum agentie imobiliara.
Pentru vizionari si alte informatii va astept sa ma abordati la numarul de telefon 0748.159.529., numar etaj: 8, numar camere: 2, numar bai: 1, suprafata utila: 54, anul constructiei: 1980
Dotari:

  • Bucatarie: Mobilata, Utilata
  • Contorizare: Apometre, Contor caldura
  • Mobilat: Complet
  • Electrocasnice: Aragaz, Frigider, Masina de spalat rufe, Hota, TV, Aspirator
  • Dotari imobil: Lift

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play