Acest anunt nu este activ

Apartament de inchiriat 2 camere Baneasa id63202

620 EUR
Valabil din 24.11.2016 15:56:25
Descriere

Apartament de inchiriat 2 camere Baneasa

Mobilat cu articole moderne si foarte bine intretinute, acest apartament va pune la dispozitie cele mai bune conditii de trai, intr-o zona selecta si linistita, de unde aveti acces la zonele de agrement din apropiere si ajungeti repede in centrul orasului datorita prezentei strazilor importante din nordul Bucurestiului.

Apartamentul are urmatoarele date de baza:

Situat la etajul 3 al unui imobil de 4 nivele
Suprafata de 57 mp utili / 67 mp in total
Decomandat, cu 2 camere, o baie, o bucatarie deschisa
Terasa
Bloc nou – 2016
Loc de parcare subteran
Cea mai spatioasa incapere a apartamentului este impartita in zona de relaxare si o bucatarie complet utilata, la care se adauga un dining pentru 4 persoane.

Mobilata cu dulapuri incapatoare din lemn si utilata cu aragaz, hota si frigider, bucataria este pozitioata intr-o zona distincta a incaperii, in preajma geamului luminos.

Dormitorul spatios si aerisit are un pat si un dulap cu trei usi di aceeasi gama. Cele doua camere au acces la cate o terasa, spatiu pe care il transformati in zona de relaxare in aer liber.
Baia apartamentului dispune de aerisire naturala si este echipata cu o cabina de dus, cu pereti din sticla.

Alte avantaje si facilitati:

Apartamentul se preda complet mobilat si utilat
Finisaje cu gresie, faianta, parchet
Geamuri de tip termopan
Cladire noua
Amplasare

Va aflati in nordul Bucurestiului, intr-o zona linistita si verde, cu acces direct la Strada Dobrogeanu Gherea, de unde ajungeti in doar 2 minute la Soseaua Bucuresti – Ploiesti. Aveti aproape Lacul Baneasa, iar pana la Baneasa Shopping City ajungeti in 5 minute.

Pret

Apartamentul poate fi inchiriat cu 620 euro pe luna., Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Etaj 3, Confort: 1, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 4, numar camere: 2, numar loc de parcare: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 57, anul constructiei: 2016

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play