Apartament cu 2 camere, 54 mp, cartierul Triaj

250 EUR
Valabil din 26.04.2017 08:47:46
DescrierePhoenix / imobiliare, propune spre inchiriere apartament cu 2 camere, decomandate, confort 1 lux, 54 mp, et 4/4, in Brasov, cartierul Triaj, structura de rezistenta din beton, reabilitat termic interior /exterior.
Apartamentul este compus din bucatarie, camara, baie, hol, balcon. Tamplaria interioara este realizata din material celular profilat HDF, tamplaria exterioara este realizata din material termopan, usa de acces in imobil din metal.
Pardoselile sunt realizate din parchet din mahon de 12 mm, respectiv bambus de 10 mm, , gresie in hol, bucatarie si baie. Baia este realizata cu placaje din faianta in culori preferentiale, utilata cu cada de colt cu hidromasaj( Jacuzzi). Agentul termic este furnizat de microcentrala prin instalatie prevazuta cu colector/distribuitor pe fiecare calorifer.
Apartamentul este utilat cu microcentrala, instalatii cablu tv, interfon, telefon si internet.
Zona dispune de supermarket, piata agroalimentara, institutii de invatamant ciclu prescolar, primar, gimnazial, preuniversitar, institutii bancare, acces facil la mijloacele de transport in comun cu multe ramificatii, diverse avantaje.

Pret: 250 euro.
, Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Etaj 5, Confort: 1, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 4, numar loc de parcare: 1, suprafata utila: 52

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play