Acest anunt nu este activ

Apartament 66mp zona Brancoveanu decomandat; la 3 minute de metrou

329 EUR
Valabil din 05.10.2016 17:33:02
Descriere

Proprietar.
Dau spre inchiriere apartament foarte spatios (66mp), decomandat, utilat, cu imbunatatiri si mobilier cu spatiu util pentru depozitare bagaje, haine, diverse.
Apartamentul se afla la etajul 1 din 8 si este situat pe Str.Baltita, in invecinatatea Bd.Brancoveanu, la doar 3-5 minute de mers pe jos pana la statia de metrou C-tin Brancoveanu (pana in zonele centrale cum ar fi Piata Unirii, nu faceti mai mult de 10 minute pe ceas, cu metroul), Mc Donald's Brancoveanu si Parcul Oraselul Copiilor. De asemenea, la doar 2-3 minute de mers pe jos exista Mega Image, terasa/restaurant, magazine diverse, brutarii, farmacii cat si la mai putin de 10 minute de mers pe jos se afla si Piata Sudului.
In apropiere exista si transport in comun , cum ar fi masinile 141, 232 si multe alte masini; dar nici eu nu le mai cunosc chiar pe toate...
Inchiriez la oameni seriosi, hotarati sa locuiasca pe termen de minim 1-2 ani si care sa pastreze curatenie, cat si mobilierul si restul de utilitati asa cum le-au fost incredintate la inceputul inchirierii.
Pentru alte detalii si poze va stau la dispozitie telefonic intre orele 12:00-20:00.

* Colaborez cu agentii imobiliare, doar ca nu dau comision, multumesc pentru intelegere., Incalzire: Centrala bloc, Etaj: Etaj 1, Confort: 1, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 8, numar camere: 2, numar loc de parcare: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 66, anul constructiei: 1990

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play