Acest anunt nu este activ

Apartament 2 camere Victoriei - Grivitei

400 EUR
Valabil din 26.09.2016 13:01:36
Descriere

Ofer spre inchiriere apartament de 2 camere, situat central, intr-un bloc aproape de intersectia Calea Victoriei cu Bd Dacia, pe Calea Grivitei. Blocul are 5 etaje, apartamentul este situat la etajul 3, foarte luminos, cu vedere spre curtea plina de vegetatie a Facultatii de Arte.
Blocul nu este incadrat pe listele de imobile cu risc seismic, are o structura solida, subsolul este uscat si curat.
Apartamentul este proaspat renovat, totul este nou si curat - zugraveala, gresie, faianta, cada, toaleta, chiuvete, baterii, corpuri de iluminat (instalatia electrica a fost refacuta in totalitate), mobila de bucatarie, geamuri termopan, usa de intrare, usile interioare au fost refacute, centrala cu condensatie, aparat de aer conditionat, pat si saltea noi-noute, parchetul de lemn masiv proaspat raschetat si lacuit.
Este dotat si cu masina de spalat, aragaz si frigider.
Wc-ul este separat de camera cu cada si chiuveta. Are si camara cu usa, unde se pot depozita diverse.
Are un balcon deschis si o terasa inchisa cu geamuri termopan care vine in continuarea bucatariei.
Cheltuielile de intretinere totale nu vor depasi 100-150 de lei iarna, blocul este calduros, iar centrala de apartament prin condensatie este mai eficienta decat centralele obisnuite.
Nu dorim locatari cu animale mari de companie (caini de ex.).
Suprafata - 56 mp
Numar camere - 2
Etaj 3/5, exista lift., Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Etaj 3, Confort: 1, Compartimentare: Semidecomandat, numar etaj: 7, numar camere: 2, numar bai: 2, suprafata utila: 56, anul constructiei: 1958

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play