Apartament, 2 camere, 56 mp, zona str. Fantanele

380 EUR
Valabil din 18.06.2018 14:24:00
Descriere

897 Oferta ID:897

Va prezentam un apartamentmodern si bine compartimentat, ideal pentru persoanele care isi doresc sa locuiasca intr-o zona linistita si cu multa verdeata, dar si cu acces facil catre toate punctele de interes ale orasului. Reprezinta o dovada in plus a bunului gust si a simtului practic, atat in alegerea culorilor si a finisajelor, cat si in amenajare.

PRIVO IMOBILIARE inchiriaza: apartament 2camere, decomandat, complet mobilat si utilat modern, avand suprafata utila de 56 mp, situat la nivelul 9 al imobilului de 10 niveluri, in zona strazii Fantanele, cartierul Grigorescu.

Disponibil pentru ocupare imediata, apartamentul beneficiaza 2 balcoane, centrala termica proprie, geamuri termopan din tamplarie PVC, usa metalica; Costurile de intretinere sunt reduse datorita izolatiei imobilului, dar si datorita centralei proprie cu care este dotata apartamentul. Un aspect demn de retinut si de luat in considerare este utilarea completa cu electrocasnice (frigider, aragaz, hota, cuptor cu microunde, masina de spalat rufe) si aparatura audio-video.

Este ideal unui grup de persoane, unui cuplu sau unei familii; Modalitatea de amenajare a intregului apartament combina placutul cu utilitatea.

Contactati-ne cu incredere daca aceasta oferta se pliaza necesitatilor dumneavoastra pentru vizionari sau mai multe detalii.
, suprafata totala: 56.00

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play