RON | EUR
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Apartamente 1 camera

Categorii

Judete

Etaj

Compartimentare

Incalzire

Anul constructiei

Numar camere

Numar bai

Suprafata utila (m2)

Suprafata terenului (m2)

Schimburi (1)

Balcon (110)

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 310 EUR

  Garsoniera situata stradal, et. 4/4, bloc mixt, decomandata, 30 mp, mobilata si utilata complet, zugravita recent, libera. Metrou Basarab-500m, RATB: 105,86,65, tramvai 41 Dotari: gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, apometre, frigider, tv, masina de spalat rufe, usa metalica, cablu tv si internet RDS, Blocul este reabilitat termic. Incalzire RADET, fara repartitoare. Direct proprietar. 1 luna avans +1 luna garantie

 • 350 EUR

  Calitate la un pret mic! Va oferim spre inchiriere apartament cu o camera, situat la etajul 2 din 3 etaje, in localitatea CLUJ-NAPOCA, cartierul GRUIA. Suprafata acestuia este de 42 mp. Apartamentul este confort sporit decomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Acesta are loc de parcare. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:APCJ292024)

 • 300 EUR

  Va prezentam o oferta exceptionala! EDIL va ofera spre inchiriere un apartament cu o camera in CLUJ-NAPOCA, cartierul CENTRAL, in apropiere de PIATA MIHAI VITEAZU. Suprafata apartamentului este de 32mp si este situat la etajul 7 din 8 etaje. Apartamentul este confort 1 decomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, 1 balcon, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum televizor, frigider, masina de spalat, aragaz, lift. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:APCJ228432)

 • 300 EUR

  Contactati-ne acum pentru a afla mai multe detalii! Avem placerea de a va oferi spre inchiriere un apartament cu o camera, situat la etajul 3 din 3 etaje, in localitatea CLUJ-NAPOCA, cartierul CENTRAL. Apartamentul este confort sporit decomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Acesta are garaj de tip parcare subterana, loc de parcare. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz, interfon, curte comuna. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:APCJ292693)

 • 350 EUR

  Numai acum puteti beneficia de aceasta oferta exceptionala! Apartament cu o camera de inchiriere in CLUJ-NAPOCA, cartierul ZORILOR, situat la parter din 3 etaje, avand suprafata de 36 mp. Apartamentul este confort sporit decomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:APCJ292332)

 • 270 EUR

  Nu ratati ocazia de a viziona aceasta oferta exceptionala! Va facem cunoscuta o oferta de inchiriere a unui apartament cu o camera, situat la parter din 10 etaje, cu suprafata de 37 mp, din CLUJ-NAPOCA, cartierul GRIGORESCU, in apropiere de STR. FANTANELE. Apartamentul este confort sporit decomandat si este dotat cu 1 baie, faianta moderna, gresie moderna. Imobilul mobilat modern mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz, interfon. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:APCJ229506)

 • 300 EUR

  Cel mai bun pret! EDIL va ofera apartament de inchiriere in CLUJ-NAPOCA, cartierul CENTRAL, in apropiere de USAMV. Imobilul are o camera, situat la parter din 2 etaje, si cu suprafata de 29 mp. Apartamentul este confort 1 semidecomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, faianta moderna, gresie moderna. Imobilul mobilat clasic si modern mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:APCJ292598)

 • 370 EUR

  Trebuie sa vedeti aceasta oferta exceptionala! EDIL va pune la dispozitie apartament cu o camera pentru inchiriere, situat la parter din 2 etaje, in CLUJ-NAPOCA, cartierul GHEORGHENI. Apartamentul este confort sporit decomandat si este dotat cu centrala proprie, aer conditionat, 1 baie, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Acesta are loc de parcare. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz, interfon, curte comuna. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:APCJ292092)

 • 350 EUR

  Va prezentam o oferta exceptionala! EDIL va ofera spre inchiriere un apartament cu o camera, situat la etajul 2 din 5 etaje, in CLUJ-NAPOCA, cartierul IRIS. Suprafata acestuia este de 37 mp. Apartamentul este confort 1 decomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, 1 balcon, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Acesta are loc de parcare. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz, lift, interfon. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:APCJ292559)

 • 350 EUR

  O noua oferta exceptionala pentru dumneavoastra! EDIL va ofera spre inchiriere un apartament cu o camera, situat la etajul 1 din 3 etaje, in CLUJ-NAPOCA, cartierul PLOPILOR. Suprafata acestuia este de 40 mp. Apartamentul este confort 1 decomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Acesta are loc de parcare. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:APCJ292568)

 • 550 EUR

  Va prezentam o oferta la care raportul calitate-pret este foarte bun! Oferta de inchiriere apartament in localitatea CLUJ-NAPOCA, cartierul CENTRAL, in apropiere de UMF. Apartamentul de inchiriere are o camera, este situat la parter din parter etaje, iar suprafata acestuia este de 60 mp. Apartamentul este confort 1 decomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Acesta are loc de parcare. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum televizor, frigider, masina de spalat, aragaz, curte comuna. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:APCJ292240)

 • 340 EUR

  Oferta exceptionala situata intr-o zona cu potential. EDIL va ofera apartament de inchiriere in CLUJ-NAPOCA, cartierul CENTRAL. Imobilul are o camera, situat la etajul 1 din 1 etaje, si cu suprafata de 40 mp. Apartamentul este confort 1 decomandat si este dotat cu 1 baie, 1 balcon. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:APCJ292381)

 • 380 EUR

  Nu rata oferta noastra sub pretul pietei! Imobilul face parte dintr-o constructie noua. Oferta de inchiriere apartament in localitatea CLUJ-NAPOCA, cartierul ZORILOR. Apartamentul de inchiriere are o camera, este situat la parter din 3 etaje, iar suprafata acestuia este de 36 mp. Apartamentul este confort sporit decomandat si este dotat cu 1 baie, 1 balcon, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Acesta are loc de parcare. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:APCJ291622)

 • 400 EUR

  Acest imobil este o oferta deosebita care prezinta numeroase avantaje si mi-ar face o deosebita placere sa va ofer mai multe detalii. Apartament cu o camera de inchiriere in CLUJ-NAPOCA, cartierul CENTRAL, situat la etajul 1 din 5 etaje, avand suprafata de 36 mp. Apartamentul este confort 1 decomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, faianta moderna, gresie moderna, parchet masiv. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz, interfon, curte comuna. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:APCJ292637)

 • 350 EUR

  Profitati acum de aceasta oferta exceptionala cu un pret foarte mic! Imobilul face parte dintr-o constructie noua. EDIL va ofera spre inchiriere un apartament cu o camera, situat la etajul 1 din 3 etaje, in CLUJ-NAPOCA, cartierul MANASTUR. Suprafata acestuia este de 40 mp. Apartamentul este confort sporit decomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, 1 balcon, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz, interfon. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:APCJ290576)

 • 150 EUR

  Proprietar ofer spre închiriere ap cu 1 cameră decomandat, utilat,căldura proprie, pe termen lung disponibil .In zona Fraidorf strada Polonă. Chiria 150€ + garanție telefon: 721347672

 • 350 EUR

  Se inchiriaza apartament cu 1 camera tip studioa situat in bloc nou din ansamblu rezidential recent construit. Localizat in zona Copou, in imediata apropiere a Parcului Copou si a Gradinii Botanice, ansamblul dispune de facilitati precum: paza, acces securizat, curte si parcare privata, restaurant, cafenea, loc de joaca pentru copii, club privat cu sala fitness si zona Spa. Imobilul este prevazut cu videointerfon, lift de ultima generatie si centrala termica. Apartamentul este dotat cu electrocasnice de calitate, mobilier facut la comanda, canapea extensibila, baie echipata, bucatarie complet utilata. In privinta chiriei se solicita plata lunara si garantie., Incalzire: Centrala bloc, Etaj: Etaj 1, Confort: Lux, Compartimentare: Semidecomandat, numar etaj: 5, numar camere: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 31, anul constructiei: 2016<br><b>Alte caracteristici: </b><ul><li><b>Structura rezistenta: </b>beton</li><li><b>Nr. Bucatarii: </b>1</li><li><b>Nr. Balcoane: </b>1</li><li><b>Alte detalii pret: </b>Negociabil</li><li><b>Vecinatati: </b>Gradina Botanica Parcul Copou Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Spitalul Parhon Universitatea A.I. Cuza</li><li><b>Disponibilitate proprietate: </b>imediat</li><li><b>Destinatie: </b>Rezidential</li></ul> <br><b>Acces: </b><ul><li><b>Amenajare strazi: </b>Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun</li></ul> <br><b>Utilitati: </b><ul><li><b>Utilitati Generale: </b>Curent, Apa, Canalizare, CATV, Telefon</li><li><b>Sistem Incalzire: </b>Calorifere, Centrala imobil</li><li><b>Climatizare: </b>Aer condtionat</li><li><b>Acces internet: </b>Fibra optica</li></ul> <br><b>Finisaje: </b><ul><li><b>Stare interior: </b>Renovat</li><li><b>Ferestre cu geam termopan: </b>PVC</li><li><b>Usa intrare: </b>Lemn</li><li><b>Izolatii termice: </b>Bloc izolat termic</li><li><b>Podele: </b>Marmura, Parchet</li><li><b>Usi interior: </b>Lemn</li><li><b>Pereti: </b>Vopsea lavabila</li></ul> <br><b>Dotari: </b><ul><li><b>Bucatarie: </b>Mobilata, Utilata</li><li><b>Contorizare: </b>Apometre, Contor gaz</li><li><b>Mobilat: </b>Complet, Lux</li><li><b>Electrocasnice: </b>Cuptor cu microunde, Frigider, Masina de spalat rufe, Aspirator, Hota, TV, Aragaz</li><li><b>Dotari imobil: </b>SPA, Videointerfon, Spatii agrement, Piscina interioara, Curte comuna, Lift, Sauna</li></ul> <br><b>Servicii: </b><ul><li><b>Servicii imobil: </b>Supraveghere video, Paza, Administrare</li></ul> <br>

  Repostat automat
 • 350 EUR

  Ultracentral, zona Bulevardul Independentei-UMF, se inchiriaza apartament cu 1 camera, renovat, amenajat si mobilat de lux. Apartamentul este dotat cu mobilier nou, electrocasnice de calitate, tamplarie cu geam termopan. Imobilul este situat la bulevard, asigura o priveliste panoramica asupra zonei, si acces facil catre universitate. In privinta chiriei se solicita plata lunara si garantie., Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Etaj 4, Confort: 1, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 6, numar camere: 2, numar bai: 1, suprafata utila: 40, anul constructiei: 1996<br><b>Acces: </b><ul><li><b>Amenajare strazi: </b>Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun</li></ul> <br><b>Utilitati: </b><ul><li><b>Utilitati Generale: </b>Apa, Curent, Canalizare, Gaz, CATV, Telefon</li><li><b>Sistem Incalzire: </b>Calorifere, Centrala proprie</li></ul> <br><b>Finisaje: </b><ul><li><b>Stare interior: </b>Buna, Renovat</li><li><b>Ferestre cu geam termopan: </b>PVC</li><li><b>Usa intrare: </b>Metal </li><li><b>Izolatii termice: </b>Exterior</li><li><b>Podele: </b>Parchet, Gresie</li><li><b>Pereti: </b>Faianta, Vopsea lavabila</li></ul> <br><b>Dotari: </b><ul><li><b>Bucatarie: </b>Mobilata, Utilata</li><li><b>Contorizare: </b>Apometre, Contor gaz</li><li><b>Mobilat: </b>Complet</li><li><b>Electrocasnice: </b>Aragaz, Frigider, Masina de spalat rufe, TV, Hota</li><li><b>Dotari imobil: </b>Interfon, Lift</li></ul> <br><b>Servicii: </b><ul><li><b>Servicii imobil: </b>Administrare</li></ul> <br>

  Repostat automat
 • 300 EUR

  Pietonal Stefan cel Mare, se inchiriaza apartament cu 1 camera, decomandat, situat in bloc construit dupa 1990 mobilat complet si dotat cu tamplarie din pvc cu geam termopan, usa metalica, centrala termica proprie, masina de spalat, frigider, etc. Se solicita plata lunar si garantie. Apartamentul este disponibil imediat., Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Etaj 5, Confort: 1, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 8, numar camere: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 42, anul constructiei: 1990<br><b>Alte caracteristici: </b><ul><li><b>Nr. Bucatarii: </b>1</li><li><b>Nr. Balcoane: </b>1</li><li><b>Destinatie: </b>Rezidential</li></ul> <br><b>Acces: </b><ul><li><b>Amenajare strazi: </b>Asfaltate, Iluminat stradal, Betonate, Mijloace de transport in comun</li></ul> <br><b>Utilitati: </b><ul><li><b>Utilitati Generale: </b>Apa, Curent, Canalizare, Gaz, CATV, Telefon</li><li><b>Sistem Incalzire: </b>Calorifere, Centrala imobil</li><li><b>Acces internet: </b>Fibra optica</li></ul> <br><b>Finisaje: </b><ul><li><b>Stare interior: </b>Buna, Renovat</li><li><b>Ferestre cu geam termopan: </b>PVC</li><li><b>Usa intrare: </b>Metal </li><li><b>Izolatii termice: </b>Bloc izolat termic</li><li><b>Podele: </b>Gresie, Parchet</li><li><b>Pereti: </b>Faianta, Vopsea lavabila</li></ul> <br><b>Dotari: </b><ul><li><b>Bucatarie: </b>Mobilata, Utilata</li><li><b>Contorizare: </b>Apometre, Contor gaz</li><li><b>Mobilat: </b>Complet</li><li><b>Electrocasnice: </b>Aragaz, Frigider, Masina de spalat rufe, Hota, TV</li><li><b>Dotari imobil: </b>Interfon, Lift</li></ul> <br><b>Servicii: </b><ul><li><b>Servicii imobil: </b>Administrare</li></ul> <br>

  Repostat automat
 • Salveaza cautarea