Acest anunt nu este activ

Acum Lycamobile Si In Romania

1 RON
Valabil din 17.10.2016 14:46:58
Descriere

Acest anunt este pentru toata lumea dar in special pentru cei care au nevoie si care se folosesc de serviciile companiei lycamobile, ( O sa fiti indrumati cam pe la sfarsitul textului cum puteti castiga bonusuri gratis pe viata si de unde puteti sa comandati cartele gratis si credit )

O sa incecrc sa fac si o mica prezentare pentru cei care nu au auzit de compania lycamobile, ea este operator de retele virtuale mobile (MVNO), si-a lansat operatiunile si in Romania, care a devenit a 18-a tara din reteaua internationala a companiei. Fondata pentru a conecta prieteni si familii din intreaga lume, Lycamobile a crescut rapid, pentru a deservi 12 milioane de clienti la nivel mondial, inclusiv din Marea Britanie, Statele Unite si Australia. Lycamobile este prezenta in :

Australia, Austria, Belgia, Danemarca, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Spania, Suedia, Elvetia, Marea Britanie si SUA.. Fondata pentru a conecta prieteni si familii din intreaga lume, Lycamobile a crescut rapid, pentru a deservi 12 milioane de clienti la nivel mondial, inclusiv din Marea Britanie, Statele Unite si Australia.

Se pare ca ar fi si avantaje pe taramul Romanesc... Interesul consumatorilor pentru servicii mobile preplatite este in mod traditional foarte puternic in Romania. In tara exista 12,9 milioane de utilizatori de cartele preplatite, comparativ cu 9,4 milioane de utilizatori de servicii prin abonamente. Potrivit datelor Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii, majoritatea apeluri mobile din Romania sunt efectuate de utilizatori ai unor cartele preplatite (54%), iar rata de penetrare a serviciilor mobile in Romania era de 111%, in iunie 2014, se mentioneaza in comunicat.

Romanii au posibilitatea sa efectueze apeluri internationale pentru 1 eurocent pe minut, prin intermediul cartelelor SIM preplatite ale Lycamobile. Fata de firmele competitoare nu se percepe taxa de roaming iar la activarea romingului indiferent de retea (inclusiv Lycamobile) aveti avantaju si beneficiu de a nu fi taxat pentru apelurile primite indiferent de retea, atunci cand calatoriti in alte tari straine.

iar la urmatorul; nr de tel putei comanda cartele gratuit, ( care se pot trimite in toata tara prin posta ) , se poate cumpara credit si se primesc bonusuri pe viata sunati cu incredere si veti fi indrumat ce pasi sa urmatii: 0730 538 772 O sa castigati GRATIS bonusuri PE VIATA pe care le puteti folosi pentru a va incarca cartelele Lycamobile sau pentru a face cumparaturi de pe internet sau chiar pentru ai scoate chas ( daca aveti o suma mai mare)

Va doresc numai bine si mult succes la toata lumea in viata de zi cu zi ....

.. Multa succes la strans bani..... SHERUESTI SI PRIMESTI....

Apple Google Store iTunes Google Play