Acest anunt nu este activ

Expressor Saeco Xsmall

750 RON
Valabil din 05.10.2016 14:02:06
Descriere

Aparatul a fost cumparat in 25 noiembrie 2015 si nu a fost folosit aproape deloc! In prezent sta depozitat intr-o magazie!

Espresso cu macinare si preparare la o singura atingere
Boabele dumneavoastra preferate sunt intotdeauna macinate proaspat, deci intreaga lor aroma este captata in fiecare ceasca. in acest mod masinile espresso Saeco cu macinare si Saeco cu macinare si preparare asigura zi dupa zi bucuria unei cafele proaspete, excelente.
Rasnite reglabile din ceramica
Boabele intregi sunt macinate proaspat pentru fiecare ceasca de rasnite din ceramica, pastrandu-si intotdeauna intreaga aroma si nesupraincalzind niciodata cafeaua.
Curatare automata circuit cafea
Aceasta caracteristica asigura cea mai mare prospetime posibila pentru absolut fiecare cafea in parte: inainte de a intra in modul stand-by si atunci cand revine din acesta, masina isi curata automat circuitul de cafea.
Unitate de preparare detasabila
Unitatea de preparare se afla in centrul fiecarei masini de cafea complet automate si trebuie mentinuta intotdeauna curata. O sarcina care nu poate fi mai confortabila decat cu un Saeco: indepartati, clatiti si reinserati – terminat.
Dimensiunea redusa si accesul frontal la toate functiile fac ca Xsmall sa se potriveasca in orice bucatarie. Iar datorita eficientei sale (clasa A conform reglementarilor elvetiene) si inchiderii automate protejeaza mediul inconjurator.
Ergonomic in functionarea de zi cu zi
Philips-Saeco este un sinonim pentru comoditate: reumplerea cu boabe sau cu apa, golirea casetei cu resturile de cafea sau a tavii de scurgere, toate compartimentele sunt direct accesibile.
Espressor automat Saeco Xsmall
Dispozitiv spumare
Rasnita ceramica
Autocuratare
Putere:1400 W
Capacitate rezervor apa:1 l
Capacitate cesti:2
Capacitate compartiment cafea:180 g
Pesiune:15 bar
Alimentare:Cafea boabe
Setare grad macinare:Da
Boiler din otel inoxidabil

Apple Google Store iTunes Google Play