Acest anunt nu este activ

Aer conditionat Hitachi 12000btu model RAK35RPC/RAC35WPC

2.400 RON
Valabil din 14.05.2017 15:22:23
Descriere

MONTAJ - 300 LEI in limita a 3 m liniari, ce se depaseste - 80/m.

GARANTIE 5 ANI (pozele sunt de la diferite montaje si sunt cu caracter real-informativ)

FUNCTIUNI UNICE SI PERFORMANTE EXCEPTIONALE

Noul model 2016 Hitachi Performance Inverter de 12.000 btu este incadrat in clasa A++, ceea ce inseamna un consum de energie electrica extrem de scazut, care poate fi masurat cu ajutorul functiei prin intermediul careia se afiseaza pe telecomanda consumul in kW pe luna in curs si luna precedenta, functie foarte utila in coditiile preturilor tot mai mari ale energiei electrice. Pentru o mai buna planificare a utilizarii aparatului, consumul este afisat separat pe functiile de racire si incalzire.
Aparatul are functia de baleiaj automat sus-jos si dreapta-stanga pe telecomanda, ceea ce produce efectul 3D de circulare a aerului in incapere, pentru o temperatura uniforma in toate colturile. In plus beneficiaza de functia TURBO de racire sau incalzire rapida a camerei si de functia SLEEP, pentru a putea fi folosit fara sa deranjeze si pe timp de noapte, pentru un somn linistit.
Noul filtru Nano Titanium Wasabi cu care este dotat aparatul de aer conditionat Hitachi Performance Inverter 2014 de 12.000 btu este foarte eficient in indepartarea prafului, a mirosurilor neplacute din incapere, insa ajuta si la neutralizarea bacteriilor, alergenilor si altor microorganisme daunatoare sanatatii prezente in aer. Principiul de functionare al Nano Titanium: Dublul efect al catalizatorului TiO2 (dioxid de titaniu): neutralizarea bacteriilor; deodorizarea, Filtrul Hitachi anti-bacterian de purificare, eficient in a dezactiva bacteriile in procent de 99,99%, Filtrul anit-alergeni nano-titanium wasabi: eficient in dezactivarea alergeniilor nocivi, ce provoaca boli alergice (ex: acarieni, formaldehide), impiedica cresterea ciupercilor si elimina mucegaiul, pastrand aerul proaspat, indeparteaza mirosurile, deodorizand aerul si eliminand intr-o singura ora pana la 82% din mirosuri
Puteti programa pana la 6 evenimente in fiecare zi din saptamana, la fiecare eveniment putandu-se seta functia pornit-oprit si temperatura dorita a camerei. Exista si posibilitatea de a memora doua programe anuale de functionare, unul de vara si altul de iarna. Cu ajutorul acestei functii puteti programa modul si intervalele de functionare ale aparatului in functie de prezenta si necesitatile specifice aferente spatiului respectiv, astfel incat sa beneficiati de un confort termic maxim si in acelasi timp de un consum redus de energie electrica.
Modul ECO pentru limitarea consumului electric cu o functionare eficienta.
Modul Powerful pentru atingerea rapida a temperaturii din incapere(sistemul va functiona la putere maxima timp de 20 de minute).
Modul SILENT pentru reducerea nivelului de zgomot si liniste maxima.
Modul AUTO CLEAN - cu ventilator intern, pentru a preveni formarea bacteriilor si mucegaiului

FUNCTIONARE PRELUNGITA - cald + 20/-15° C - rece + 43/-15° C

Apple Google Store iTunes Google Play