Acest anunt nu este activ

Gps SmailoHD

200 RON
Valabil din 18.10.2016 13:04:17
Descriere

Daca va doriti o navigare rapida si sigura, sistemul de navigatie Smailo HD 4.3 este solutia. Ecranul wide cu o diagonala de 4.3" asigura afisarea clara a traseului ce urmeaza a fi parcurs, incluzand detaliile hartilor si instructiunile de drum.
Printr-o simpla atingere a ecranului introduceti destinatia dorita iar Smailo HD 4.3 va ghideaza pas cu pas in 28 de limbi.
Datorita designului super slim, cu carcasa eleganta, rotunjita la colturi, il puteti strecura cu usurinta in buzunar sau in geanta si sa il folositi in modulul Pieton pentru explorarea la pas a oraselor si imprejurimilor. Ecranul plat cu diagonala de 4.3" ofera o calitate excelenta a imaginii. Vedeti in detaliu fiecare manevra de pe traseu, puteti viziona fotografii si secvente video, fie ca va aflati blocat in trafic sau intr-o pauza in parcare, transformand navigarea intr-o experienta placuta.Receptorul GPS performant MediaTek permite receptia semnalui GPS imediat ce ati pornit sistemul de navigatie. Asadar, sunteti gata de drum in cateva secunde.
Cautarea inteligenta a adreselor se face rapid, printr-un singur camp iar functia de auto-completare a denumirii strazii sau orasului afiseaza numai combinatii de litere cu sens, deci adrese reale. Functia "Asistenta Banda de Circulatie" va ghideaza in interesectiile necunoscute, cu mai multe optiuni, afisand clar semnele de circulatie, distanta pana la urmatoarea schimbare de directie, schema intersectiei, impreuna cu sagetile care indica banda corecta.Sistemul de navigatie Smailo HD 4.3 este disponibil cu 2 variante de harti: harta Full Europe (actualizare martie 2010), acoperind o retea de drumuri de peste 10 milioane de kilometri si peste 2 milioane de Puncte de Interes si harta Romaniei (actualizare septembrie 2010) cu o acoperire de peste 140.000 de kilometri si 55.000 de Puncte de Interes.
Acoperire completa in toata Europa!
Sistemul de navigatie Smailo HD 4.3 FEU permite navigarea in intreaga Europa, in 44 de tari, inclusiv Romania, avand la dispozitie cea mai recenta versiune de harta preinstalata pe un GPS. Hartile acopera o retea de drumuri actualizate la zi, de peste 10 milioane de kilometri si ofera o baza de date peste 2 milioane de Puncte de Interes (POI), aranjate in 28 de categorii.
Albania, Andora, Austria, Belarus, Belgia, Bosnia-Hertegovina, Bulgaria, Cetatea Vaticanului, Croatia, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Fosta Republica Iugoslava Macedonia, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Marea Britanie, Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Republica Ceha, Romania, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria

Apple Google Store iTunes Google Play