Trimite unui prieten

Trimite

Stick Modem HUAWEI E353 3G 21.1Mbps pe cartela telefonica-ieftin

60 RON
Valabil din 05.02.2019 11:53:53
Descriere Electronice

Vand stick modem HUAWEI E353s-2 3G (M99) 21.1Mbps HSPA pentru cartela telefonica,ce are loc si pentru card memorie pentru a face sharing sau a stoca date,dar si loc pentru antena externa,in stare perfecta de functionare.

Huawei E353 se conectează la internet în numai 15 secunde când este conectat la computer. Este un rezultat foarte bun, care ne va salva așteptările inutile. Viteza la care modemul se conectează la rețea este de până la 21 Mbps (HSPA +)
Încărcarea are loc la o viteză maximă de 5,76 Mbps. Ambii parametri sunt semnificativ mai bune decât performanța conexiunilor în bandă largă în Europa și Aisa.

Serviciul de conectare la modem poate fi setat instantaneu pentru a funcționa în aproape toate sistemele de operare. Aceasta include versiunile Windows XP SP2, Vista și cele mai recente Windows 7 și Linux. Mac OS X este, de asemenea, acceptat.

Procesul de instalare este foarte simplu. După ce ați introdus modemul în portul USB, așteptați până când aplicația de instalare automată a folosit pentru a configura conexiunea. Toate driverele și instrucțiunile sunt încărcate în computerul dvs. Huawei E353, deci nu trebuie să introduceți nici un disc. Întregul proces de instalare durează un timp și necesită doar câteva clicuri și introducerea unui cod PIN. Apoi ne putem bucura liber de beneficiile internetului.

Programul de configurare va afișa informații despre nivelul semnalului și conexiunea standard de rețea. De asemenea, putem monitoriza transferul de date și trimitem mesaje SMS. În timpul testelor, modemul e353 a funcționat stabil și nu a observat probleme cum ar fi ruperea sau pierderea de acoperire.

Mesaj Fa oferta Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    robert

    Vezi toate anunturile
    Solicita livrare gratuita cu verificare colet. Afla mai multe detalii aici
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!