Acest anunt nu este activ

Termometru non contact digital in infrarosu cu laser Nice

60 RON
Valabil din 25.09.2016 04:26:23
Descriere

Caracteristici:
-usor de utilizat; afiseaza temperatura cu masurare de la distanta, cu precizie, in conditii de siguranta. Dispozitivul este usor si compact, poate afisa temperatura in grade Celsius sau Fahrenheit.Tinta laser permite directionarea precisa. Alegeti punctul de pe un obiect si-i puteti citi temperatura direct pe afisajul termometrului.
Cum functioneaza termometru non-contact cu laser infrarosu?
Elementul optic colecteaza radiatia infrarosie emisa de catre obiect si o concentreaza pe senzor. Apoi senzorul transforma intr-un semnal electric informatia. Acest semnal va trece prin amplificatorul de semnal si circuitul de procesare, apoi va fi convertit in semnal digital pentru a fi afisat pe ecranul LCD.
Ideal pentru masurarea temperaturii la: conducte de apa calda, piese de motor cald, suprafete de gatit, izolare tevi, conexiuni electrice, motoare electrice in miscare, rulmenti, racitoare de vin, asfalt fierbinte, piscine, bazine cu pesti, produse alimentare calde si reci, aer conditionat, sisteme de incalzire etc.
Este compact, robust si usor de utilizat. Doar alegeti scopul si apasati butonul, apoi se citeste temperatura suprafetei in mai putin de o secunda. Este bine pentru masurarea obiectelor de suprafata fierbinte in industrie. Ecran LCD cu iluminare albastra.
Domeniul de aplicare: agricultura, educatie, electrocasnice, birou, industriale, etc.
Specificatii:
Unitatea de temperatura: C sau F
Display: 3 Ecran LCD 1/2 cifre
Gama de temperaturi: -50°C ~ 380°C
Alimentare cu baterie 2x AAA (bateria nu este inclusa spre livrare )
Dimensiune: 18,5 x 13 x 4 cm / 7.27 x 5.11 x 1.57 inchi
Greutate: 0,192 kg
Lungime de unda: 8-14 um
kitul contine termometru, manual de utilizare
-produsul nu prezinta vicii, este verificat si este in stare perfecta de functionare conform caietului de sarcini tehnice;
-garantie in virtutea legii;
-plata contra ramburs, sau anticipat prin virament, caz in care indic contul bancar prin sms sau email;
-transport suportat de cumparator; in cazul viramentului, transportul in Romania este de 8 ron; in cazul predarii „tet a tet”, (face to face), in Timisoara costul transportului se anuleaza;
-pentru a se asigura transportul, cumparatorul va indica prin sms sau mail adresa de destinatie; astfel: nume, prenume, strada, numar, bloc, etaj, apartament, cod postal, localitate, judet, numar de telefon; curierul dorit pentru transport.
-accept returnarea produsului in intervalul de 5 zile de la primirea lui, caz in care stornarea sumei se face prin virament la un cont indicat de cumparator;
-informatii suplimentare tel. 0740200925
-multumesc anticipat pentru observatii si critici
-produsul este cu precadere propus, unui cumparator utilizator, pentru care valoarea de intrebuintare este cel putin, cea din anunt si mai putin altora. Nu raspund provocarilor.

Apple Google Store iTunes Google Play