Acest anunt nu este activ

Radio Realistic Flavoradio-Radio Shack tranzistor vintage USA 1976

200 RON
Valabil din 17.11.2016 00:13:17
Descriere

UNICAT!!! RAR !!!
Radiotransistor Realistic Flavoradio, portabil tip ”pocket” vintage, anul1987. Receptioneaza in gama AM (UM 540KHz-1605KHz) si FM (UUS 88MHz-108MHz).
Caracteristici: Selectivitate si sensibilitate foarte buna in ambele game de unda. Incepand cu orele 17 PM pana dimineata in jur de 8 AM, pe scala UM se vor receptiona peste 100 de posturi datorita caracteristicilor de propagare atmosferice. Sunet clar, functionare ireprosabila. Se alimenteaza cu baterie de 9V si are numai piese japoneze.
Conditie: nou, nedesfacut, nefolosit. Ambalat in pungile de fabrica. Cutia originala conservata foarte bine impreuna cu instructiunile de folosire. Contine o pereche de casti earphone cu jack.
Provenienta sa: USA
Achizitie: magazin vintage USA
Realistic a fost un brand autentic american produs de RadioShack , o divizie Tandy Corporation cu sediul la Forth Worth,Texas. Brandul Realist - devenit apoi Realistic a functionat din 1954 pana in 1989 cand a fost desfiintat.
Sub denumirea de Realistic, incepand cu anii 1970 s-au produs videorecordere, sisteme audio HI-FI,receptoare radio profesionale si pentru radioamatori pe unde scurte,casetofoane deck, receptoare quatrofonice si alte produse electronice de foarte inalta calitate insa destinata numai pietei americane.
Mutumesc pentru interesul acordat acestui radio

Apple Google Store iTunes Google Play