Acest anunt nu este activ

Masina multifunctionala tuns-ingrijire barba

50 RON
Valabil din 16.10.2016 03:07:06
Descriere

Produsul este NOU si este livrat SIGILAT, in perfecte conditii de igiena si functionare corespunzatoare!

Placut la aspect si la atingere, cu rezultate exceptionale. Maner de cauciuc pentru manevrare confortabila si sigura. Lame ascutite care
dureaza. Pentru setarea lungimii dorite masina de tuns vine insotita de 4 pieptanii pe diferite lungimi.

Alimentare: Aparatul se conecteaza la priza pentru o foarte mare durata de utilizare, pentru operatiunile de tuns complexe care necesita o mai mare perioada de timp.

Masina de tuns poate fi folosita pentru parul de pe intreaga suprafata a corpului: cap, barba, piept, spate. Practic este un multifunctional pentru tuns si ingrijire. Produsul este usor de utilzat si curatat pentru o indelungata utilizare in conditii optime.Dispune de buton ON/OFF! Designul este unul elegant si il face usor de integrat chiar in spatiul saloanelor de specializare.

Marimile medii de care beneficiaza il fac usor de manevrat.

Pachetul contine: masina de tuns cu fir: -putere 9W-manerul cutitului ajustabil-silentios, precizie cap de taiere-lama de otel inoxidabil-lungime variabila de taiere-forma ergonomica-diverse accesorii incluse:(sticluta cu ulei, pieptene frizer, periuta pentru curatare, 4 accesorii tundere - 3,6,9,12 mm)-lungime cablu alimentare 1.8 m, instructiuni de folosire.

LIVRARE: Produsul se livreaza RAPID, din stoc, in toate tara prin curier rapid (taxele pot diferi de la o zona la alta insa nu sunt foarte mari 15-20 lei) sau prin Posta Romana prin sistemul de coletarie (taxa 11 lei) si livrare GRATUITA in Bucuresti.

RETURUL: Produsul se poate returna in maxim 1 zi, fiind vorba de un produs pentru igiena personala. Costul transportului va fi suportat de catre cumparator.

Apple Google Store iTunes Google Play