Duble Comutatoare de siguranta Throw

100 EUR
Valabil din 26.09.2017 20:03:48
Descriere

Produsul este nou,detaliile despre acest produs sunt dupa internet,are doar cateva zgarieturi pe carcasa,nu ma pricep la asa ceva,nu repar,valoarea acestui produs este peste 450 $,puteti sa verificati pe internet, de ex pe ebay.

Mai multe detalii se poate afla dupa internet de firma,ce poate sa faca,la ce se poate folosi.etc

Duble Comutatoare de siguranta Throw
intrerupatoare duble arunca sunt destinate sa transfere incarcaturi dintr-o singura sursa de alimentare la alta. Toate 2 & 3-poli dublu intrerupatoare de aruncari sunt adecvate pentru a fi utilizate ca echipamente de servicii, inclusiv versiunile non-fuzibili atunci cand este utilizat in asociere cu un listat UL intrerupator de circuit sau comutator fuzibil. Toate sunt UL si ambele cai putere si sarcina nominala pauza. Switch-uri sunt evaluate pentru a fi utilizate pe sistemele de pana la 10,000A cand protejate cu sigurante fuzibile din clasa H sau 100,000A atunci cand protejate cu sigurante din clasa T Clasa R sau. Ele pot fi de asemenea folosite pentru a conecta o singura sursa de energie la oricare dintre cele doua sarcini. In aceasta aplicatie, este necesar sa se modifice campul switch fuzibili, astfel ca sigurantele sunt pe partea de incarcare a mecanismului de comutare. Un capac de inter-blocare este prevazut pe toate amperajul. Manerul de actionare poate fi lacat in pozitia oprit.

Pozitiv Actiunea de comutare:
Marca rapida, pauza vizibila o actiune rapida de comutare a lamei. Mai multe informatii
Durabilitate robust:
Toate curent de cupru care transporta componentele, cu exceptia pentru papuci sunt construite din cupru. Toate intrerupatoarele generale ale taxei sunt atat de pauza de sarcina si HP nominala. Toate sunt enumerate UL98.
Flexibilitate:
Switch-uri sunt disponibile in 2 si 3 versiuni de poli si, in ambele modele fuzibili si non-fuzibil. Ambele tip 1 si 3R incintele sunt oferite. Ele pot fi folosite atat pentru ramura cat si pentru aplicatii de intrare de serviciu. comutatoare fuzibili iau Clasa H sigurante fuzibile standard, dar sunt usor de camp convertibile la sigurante din clasa R si, de asemenea, din clasa J sigurante in 100-600A evaluari. Plug 30A intrerupatoare cu sigurante sunt de asemenea disponibile.
Usor de instalat:
A crescut spatiu de sarma de indoire si tangent knock-out in 60-600A instalare evaluari de viteza.
padlockable:
Toate intrerupatoarele generale ale taxei sunt padlockable in pozitia OFF. Usa poate fi lacat in pozitia inchis.

Anunturi de la acest utilizator

Arata mai multe

Anunturi recomandate

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Solicita livrare gratuita cu verificare colet. Afla mai multe detalii aici
Apple Google Store iTunes Google Play