Trimite unui prieten

Trimite

Dispozitiv profesional de live streaming LiveShell X

2 000 RON
Valabil din 12.09.2019 09:17:22
Specificatii
Subcategoria diverse
Descriere Electronice

LiveShell X va permite sa redati in flux video si audio fara un PC. Sustinand codarea live H.265 / H.264 cu pana la 1080 / 60p, inregistrarea in timp real prin microSD si multicasting cu pana la 3 fluxuri simultane, LiveShell X este proiectat pentru transmisii profesionale de calitate.Caracteristici:

Streaming live si inregistrare fara PC cu pana la 1080 / 60p
Atunci cand utilizati un PC sau un smartphone pentru a va conecta in fluxul video, stabilitatea, portabilitatea sau durata de viata a bateriei pot provoca probleme cu performantele live streaming. LiveShell X asigura un flux stabil si fiabil, fara a fi nevoie de hardware suplimentar. Stream 24/7 cu alimentare AC sau pana la 6 ore folosind bateria interna de inalta capacitate a LiveShell X.H.265 / H.264 codificare live pana la 1080 / 60p
LiveShell X suporta streaming pana la 1080 / 60p. In plus, cu suportul pentru cel mai recent codec video H.265, puteti transmite orice videoclip la calitatea H.264 cu jumatate din rata de biti sau folosind aceeasi rata de biti ca si H.264 dar dublul calitatii video. LiveShell X poate utiliza, de asemenea, codificarea H.264 pentru a asigura compatibilitatea cu serviciile de streaming existente.

Pana la 3 fluxuri simultane
Functia de multi-streaming va permite sa transmiteti in flux simultan mai multe servicii in timp ce trimiteti un videoclip catre un server de rezerva. De asemenea, puteti transmite mai multe fluxuri la un serviciu de streaming la diferite rate de biti.

Inregistrarea in timp real a unui streaming live (H.264 / H.265)
LiveShell X poate inregistra direct pe o cartela microSD pentru a face o copie de rezerva a emisiunii sau pentru a inregistra un eveniment pentru difuzarea ulterioara. Daca utilizati LiveShell X numai in scopuri de inregistrare, puteti inregistra 1080 / 60p video Full HD. LiveShell X va inregistra fluxul final, creand o copie exacta a difuzarii dvs., inclusiv a oricaror logo-uri pe ecran sau a celei de-a treia imagini grafice adaugate prin tabloul de bord.

Capacitatea mare a bateriei, 6 ore.
Bateria LiveShell X de inalta capacitate dubleaza timpul de streaming de la dispozitivele LiveShell anterioare, oferind pana la 6 ore de functionare continua cand este complet incarcata. Functia de comutare a energiei automate inseamna ca, daca adaptorul AC este deconectat in timpul transmisiunii live, LiveShell X va trece automat la alimentarea prin baterie fara a intrerupe difuzarea.

Carcasa metalica rezistenta.
Carcasa din metal si dimensiunile compacte aduc durabilitate si portabilitate.

Cu optiunile de montare M4 si 1 / 4-20 UNC, LiveShell X poate fi atasat camerelor oferind o solutie extrem de portabila de filmare, inregistrare si difuzare.

Anunturi recomandate

Mesaj Fa oferta
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!