Acest anunt nu este activ

Detector de metale XP Deus Lite RC

1.066 RON
Valabil din 22.09.2016 11:26:23
Descriere

CADOU: Pinpointer Deteknix Land, Rucsac XP, Unealta de sapat Deteknix Diamond Digger!
Pachetul contine:
telecomanda
bobina dubla D de 28 cm cu protejator bobina
Incarcator clip pentru bobina
Incarcator cu 3 jack-uri de 220V
5 ani garantie
Compania noastra in primul rand se ocupa cu distribuirea detectoarelor de metale si a accesorilor. Toate produsele sunt obtinute direct de la producatori, astfel intotdeauna putem oferi clientilor nostrii pret favorabil si este deasemenea o garantie de origine a produselor.
In ofertele noastre se gasesc produsele celor mai mari producatori de detectoare, aparatele Fisher si Teknetics fabricate in SUA, Minelab fabricat in Austria sau modelele XP din Franta. Va punem la dispozitie o scala completa in functie de ce obiecte doriti sa detectati, pepite de aur, monede si relicve, meteoriti, sau chiar si pentru detectari subacvatice! Suntem in legatura directa cu un service, astfel in caz de defectiune putem efectua in termen scurt reparatia sau schimbul garantial a aparatului. In plus, ne angajam si la reparatia sau intretinerea detectoarelor negarantiale!
Daca nu aveti inca idee ce fel de detector doriti, asteptam intrebarile Dvs, si impreuna cu colegii cu experienta de mai multi ani, incercam sa alegem modelul cel mai potrivit. In cazul in care aveti nevoie de un model de detector care nu se gaseste in ofertele noastre, luati legatura cu noi, datorita relatiilor extinse a companiei va putem ajuta la obtinerea produsului dorit!
Daca sunteti interesat, produsele noastre le gasiti pe site, largus.ro, unde puteti citi mai multe lucruri interesante, si gasiti toate disponibilitatile companiei unde puteti lua legatura cu noi. (Tel: 0723307880, si pe Viber 0723307880)
Cautati-ne si pe facebook, va asteptam cu jocuri si cu oferte actuale, si va puteti informa de cele mai recente actualitati.

Apple Google Store iTunes Google Play