Acest anunt nu este activ

Detector de metale Fisher F22- oferta

339 EUR
Valabil din 22.09.2016 11:50:22
Descriere

CADOU: Casti fara fir Deteknix W6
Detectorul de metale Fisher F22, rezistent la intemperii, cu 4 moduri de operare: BIJUTERII, MONEDE, RELICVE + 1 PERSONALIZABIL, 9 categorii pentru identificarea vizuala a tintei, 4 sunete audio pentru indentificarea tintei, Fe-ton: pentru reglare sunet/ton la fier, functie pinpoint, sistemul multi Notch, bobina in forma ovoidala concentrica, impermeabila de 9 inc, pictograma de identificare de fier, 4 sunete audio pentru indentificarea tintei, afisare grafica a adancimii masurate, sensibilitate ajustabila de la 1 pana la 10 si volumul de la 1 pana la 20, setarile pot fi inregistrare in memorie, alimentare: 2 baterii AA, frecventa de operare: 7,69 kHz.
Pachetul contine: Unitatea centrala F22, bobina de cautare ovala de 9" cu surub de ancorare, maner din 3 componente, 2 buc curea pentru fixarea cablului Velcro®
Compania noastra in primul rand se ocupa cu distribuirea detectoarelor de metale si a accesorilor. Toate produsele sunt obtinute direct de la producatori, astfel intotdeauna putem oferi clientilor nostrii pret favorabil si este deasemenea o garantie de origine a produselor.
In ofertele noastre se gasesc produsele celor mai mari producatori de detectoare, aparatele Fisher si Teknetics fabricate in SUA, Minelab fabricat in Austria sau modelele XP din Franta. Va punem la dispozitie o scala completa in functie de ce obiecte doriti sa detectati, pepite de aur, monede si relicve, meteoriti, sau chiar si pentru detectari subacvatice! Suntem in legatura directa cu un service, astfel in caz de defectiune putem efectua in termen scurt reparatia sau schimbul garantial a aparatului. In plus, ne angajam si la reparatia sau intretinerea detectoarelor negarantiale!
Daca nu aveti inca idee ce fel de detector doriti, asteptam intrebarile Dvs, si impreuna cu colegii cu experienta de mai multi ani, incercam sa alegem modelul cel mai potrivit. In cazul in care aveti nevoie de un model de detector care nu se gaseste in ofertele noastre, luati legatura cu noi, datorita relatiilor extinse a companiei va putem ajuta la obtinerea produsului dorit!
Daca sunteti interesat, produsele noastre le gasiti pe site, largus.ro, unde puteti citi mai multe lucruri interesante, si gasiti toate disponibilitatile companiei unde puteti lua legatura cu noi. (Tel: 0723307880, si pe Viber 0723307880)
Cautati-ne si pe facebook, va asteptam cu jocuri si cu oferte actuale, si va puteti informa de cele mai recente actualitati.

Apple Google Store iTunes Google Play