Acest anunt nu este activ

Cap termostatic GIACOMINI "ROUND"cu senzor lichid

30 RON
Valabil din 27.03.2017 11:38:46
Descriere

Vand robinet/cap termostatat de foarte buna calitate marca GIACOMINI "ROUND"CU SENZOR LICHID H.75mmxD.49mm,in stare perfecta de functionare.

Obtineti o mai mare eficienta si control asupra climatului ambiental din interiorul casei dvs cu ajutorul capului termostatic pentru radiatoare de la GIACOMINI. Acesta este simplu de montat si de reglat de oricine, permitandu-va sa ajustati temperatura din incapere in functie de confortul pe care il doriti.

Eficienta energetica dintr-o locuinta poate fi obtinuta cu mai mare usurinta cu ajutorul acestui termostat. Prin intermediul lui veti putea manevra si ajusta temperatura ambientala, astfel incat sa consumati doar cat aveti nevoie. Veti evita risipa de energie si costurile mari la facturi daca utilizati acest dispozitiv.

In perioadele cand nu sunteti acasa puteti seta termostatul pentru o valoare mai mica, astfel incat sa mentineti un minim de confort, dar sa evitati consumul care nu este necesar. De asemenea, pe timpul noptii este indicat sa folositi o temperatura cu cateva grade mai mica decat pe timpul zilei pentru a avea un somn odihnitor.

Atunci cand plecati in vacanta si lipsiti o perioada mai lunga de timp, aveti posibilitatea sa reglati termostatul pe functia antiinghet. In acest mod veti consuma extrem de putin si va asigurati ca instalatia de termoficare nu va avea de suferit. Utilizand aceasta functie evitati deteriorarile instalatiei si ii prelungiti durata de viata.

Termostatul este necesar pentru a mentine functionalitatea optima a sistemului de incalzire, asigurand durabilitatea acestuia. Dvs va veti bucura de cel mai bun confort termic, in timp ce economisiti la cheltuielile pentru energie.

Termostatul este usor de intrebuintat, constand intr-un bulb rotunjit, care are marcate 5 valori termice. Dvs puteti selecta una dintre acestea prin simpla rotire a capului termostatic. De asemenea aveti posibilitatea sa optati pentru valoarea cu functie antiinghet, ori de cate ori este nevoie.

Capul termostatic de la GIACOMINI este simplu de montat si de folosit, ajutandu-va sa obtineti confortul de care aveti nevoie in perioadele reci. Prin intermediul acestuia veti putea controla climatul din incapere in functie de preferintele dvs si sa economisiti ori de cate ori este cazul.


Specificatii tehnice
MODEL R470H
TEMPERATURA MINIMA DE REGLARE [°C] 8
TEMPERATURA MAXIMA DE REGLARE [°C] 32
TEMPERATURA MAXIMA DE LUCRU [°C] 110
INTERVAL DE COMUTARE [°C] ±0.2
INALTIME [MM] 79.8
DIAMETRU [mm] 48.8
CULOARE ALBA

Apple Google Store iTunes Google Play