Trimite unui prieten

Trimite

TATUAJ COSMETIC (MACHIAJ SEMIPERMANENT)

2 500 RON
Valabil din 10.09.2019 09:20:25
Descriere Diverse

Cursul de Dermopigmentare se adreseaza tuturor persoanelor care vor sa invete secretele unui machiaj diferit de cel obisnuit, prin tatuarea si pigmentarea zonelor de maxima relevanta estetica a fetei: sprancene, buze, ochi, insusirea tehnicii microbladingului. In cadrul cursului este aprofundata si explicata tehnica microblading. Tatuajul cosmetic mai este cunoscut si machiaj de lunga durata, repigmentare, micropigmentare, tatuajul semipermanent, pigmentare cosmetica si este folosit pentru: redefinirea sau redesenarea fir cu fir a sprancenelor, conturarea pleoapelor (superioara si inferioara), conturarea si colorarea buzelor, repigmentarea pielii, puncte de frumusete (alunite). Tehnica microblading, este o tehnica noua folosita si insusita in cadrul cursului oferit de societatea noastra. Scopul machiajului semipermanent in general este acela de a inlocui rutina machiajului zilnic, pentru a sublinia trasaturile si frumusetea fiecarei persoane prin retusuri cosmetice delicate care pun in evidenta atuurile, minimalizand defectele, oferind pe o perioada determinata solutia unui machiaj profesional cu o durata de viata mai lunga, durata ce se poate situa intre 1 an si 8 ani.

Tematica:
Modul de realizare a igienei la locul de munca, a materialelor si ustensilelor folosite; Maniera de abordare a clientelei, intelegerea cerintelor acestora privitoare la serviciul dorit; Cursul isi propunere realizarea/invatarea tehnicilor fir cu fir, efect pudrat, microblading pentru sprancene si conturarea buzelor in functie de necesitatile clientelor care doresc sa se tatueze. Practica se realizeaza atat pe piele artificiala dar mai ales pe modele umane.

Competente dobandite:
- notiuni de prim ajutor;
- notiuni de igiena si de intretinere a aparatelor de dermopigmentare;
- notiuni de microblading / dermopigmentare ;
- componenta aparatelor de tatuaj, avantaje si dezavantaje la diferite tipuri;
- folosirea corecta a aparatului de tatuaj, aplicarea pigmentului pentru a obtine efectul dorit fara a rani clientela ;
- tipuri de pigmenti (cosmetici, artistici, henna etc.) ;
- practica pe piele artificiala si mulaje ce imita formele anatomice umane;
- practica pe subiecti umani si realizarea impreuna cu formatorii de curs a tatuajului cosmetic pentru sprancene, buze, ochi ;
- umplere, marire, corectie contur buze, cateva trucuri si secrete de stiut de catre un make up artist;
- tehnica fir cu fir pentru sprancene, tehnica microblading
La finalizarea cursului veti primi o diploma ACREDITATA SI RECUNOSCUTA!

Cost curs*
2.800 LEI – se achita in doua rate
*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu
Dosar inscriere: copie xerox CI, certificat nastere, diploma studii, adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea: “apt pentru cursul de DERMOPIGMENTARE, numai persoane care au minim 18 ani.

Telefoane: 0784.333.777, 0758.490.490, 0725.420.330, 0784.045.025

Anunturi recomandate

Mesaj Fa oferta
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!