Acest anunt nu este activ

servicii avocatiale

1 RON
Valabil din 18.10.2016 19:39:18
DescriereSunt pasionata de arta juridica si de aplicarea acesteia la diferite situatii de fapt concrete

.Profesia mi-e, totodata ,

si pasiune. Prima idee ce-mi vine in minte, si care m-a condus catre aceasta alegere , e libertatea. Aceasta a fost si este dorinta mea profunda , aceea a exprimarii neingradite.Refuz sa cred ca lucrurile sunt imuabile si incorigibile.Asa incat , am hotarat ca vreau sa transmit ceva prin ceea ce fac , si , in acest mod , sa ajustez, sa corijez ce e neregula.

Sunt motivata sa transmit un lucru prin aceasta optiune a mea.Iarasi , nu doresc ca rezultatul muncii mele sa fie unul superficial

Echitatea transpare atat in relatiile profesionale , cat si in cele interumane.In esenta, ele se intrepatrund.Nu pot considera ca se schimba multe in activitatea prestatata ,care sa nu aiba legatura cu modul de a fi .Nu sunt notiuni separabile.
Consider ca natura umana este diversa , astfel incat , din cauza acestui fapt , in anumite cazuri, se impun solutii variate .Regasesti , in oameni , note diferite.Iar acest aspect nu e unul deloc de neglijat , cata vreme tine de o justa solutionare a cauzei concrete.

Pentru o analiza detaliata a

realitatii de fapt concrete sunt necesare numeroase informatii , intrucat o relatare vaga , insuficienta a acestora, poate conduce la o abordare gresita .

In vederea gasirii finalitatii unei situatii faptice este necesara participatia atat a mea , ca si specialist, cat si a dumneavoastra , ca si utilizatori ai acestui forum , intrucat un punct comun poate fi atins numai printr-o buna colaborare si comunicare -relatia fiind rezultatul unei participari bilaterale.
Articole publicate:


Serviciile avocatiale sunt prestate in orice localitate din Romania.Apple Google Store iTunes Google Play