Acest anunt nu este activ

Sanatate Cenzurata

27 RON
Valabil din 05.10.2016 23:28:21
Descriere

Doctorul maghiar Lenkei Gabor a ramas in memoria multor oameni ca “ Medicul care s-a ridicat impotriva mafiei medicamentelor”.

Pentru comenzile cu plata online in avans se trimite cartea gratuit prin posta romana.

Pentru comenzi puteti suna la numarul 0722 53 83 17.

Medicul maghiar Lenkei Gabor a sustinut marti in fata unei sali arhipline din Targu Mures o conferinta cu tilul: “Stari aparente de boala”, in cadrul careia a recunoscut ca intentioneaza sa convinga oamenii ca, in cazul unor simptome de boala, sa nu apeleze imediat la medic, ci, sa fie cat mai atenti la consumul unor cantitati optime de lichide, si sa-i asigure organismului un aport zilnic corespunzator de vitamine. Dupa cum specificam si in titlul acestui articol, Dr. Lenkei Gabor este considerat o personalitate marcanta in lupta impotriva mafiei medicamentelor. La prima sa vizita in Transilvania, Dl. Lenkei, un adevarat specialist cu un stil de prezentare plin de umor, a accentuat faptul ca fiinta umana consuma in prezent cantitati mult reduse de lichide, se misca insuficient si datorita unor credinte gresite, evita consumul de sare si grasimi. Aceste aspecte duc adesea la aparitia unor simptome, pe care ne grabim sa le consideram debutul unor boli, desi acestea nu reprezinta decat niste carente banale ce ar putea fi eliminate fara a apela la tot felul de medicamente.

Dr. Lenkei Gabor a obtinut diploma de medic in 1986, ca absolvent a Facultatii de Medicina din Debrecen, acumuland apoi o bogata experienta ca cercetator, medic internist si ginecolog. Inca de la inceputul conferintei sale, Dl. Lenkei a dorit sa clarifice ca nu se pronunta nicidecum pentru o renuntare totala la medicamente, asa cum ar crede unii. Dansul recunoaste deschis ca exista situatii in care medicatia este justificata si inevitabila...continuarea puteti citi din carte

Pentru comenzile cu plata online in avans se trimite cartea gratuit prin posta romana.

Pentru comenzi puteti suna la numarul 0722 53 83 17.

Apple Google Store iTunes Google Play